2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

206 بازدید | 6 پست

حتی نمیدونم چطور بگم و تعریف کنم فقط دلم از شوهرم و خانوادش گرفته سره عروسیمون ۵ سال پیش هیچ کاری برام نکردن تمام خرج عروسیمو خودم و شوهرم دادیم تا بیایم بجنبیم پدرش کادومونو برداشت گفت قرض میگیرم و دیگه پس نداد خودم هزینه ی عکاس و لباس عروسمو دادم گفتم شوهرم نمیرسه،از یه خانواده ی سرشناس باوضع خوب بودم و خودمم شاغل با ماشین و کلی پس انداز رفتم تو زندگی حتی بخاطر رضای خدا همه اینا بیمه تکمیلیشون کردم فقط گناهم این بود یه بار تو عقد جدا شدم ولی واسه خانوادش ارزشی نداشتم.دیشب فهمیدم واسه عروسیه برادر شوهرم زمین فروخته داره خرج میکنه تالار و سه مدل غذا گرفته بهش خیلی احترام میذارن بااینکه خانواده ی دختره داغونه و پدرش معتاده و خودشم زبون دراز وبرادر شوهرمم نمیذاره آب تو دل دختره تکون بخوره از خانوادش میکنه واسه زنش حالا که از دیروز فهمیدم تو خودمم شوهرمم اعتراض میکنه چرا برام قیافه گرفتی واقعا غصه میخورم نذاشتن ماهم مثل اونا از ازدواجمون و عروسیمون لذت ببریم سالهاس کار میکنیم و میدوییم شوهرمم بااینکه این تبعیضارو میبینه ولی ساکته تازه دغدغه ش اینه ۱۳ بدر ممو بکشونه پیش پدرمادرش حالا که دیده میخوام سمت مامانم برم میگه ۱۳ بدر شیفتم 

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

خدالعنتشون کنه خدالعنت خانواده وفامیل شوهری منم بکنه ک هرچی میکشیم‌ازایناس بهشون رونده دیگ ب شوهرتم رونده تاحسابکاردسش بیاد خدایااخه ماباچقدادمای نفهم واحمقی بایدروزامونوسپری کنیم خسته ایم کمکمون کن

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدالعنتشون کنه خدالعنت خانواده وفامیل شوهری منم بکنه ک هرچی میکشیم‌ازایناس بهشون رونده دیگ ب شوهرتم ...

به شوهرم گفتم دیگه به خانوادت کوچکترین علاقه یی ندارم از شون سرد شدم میگه باشه به من چه برای من ناراحتیتو نشون نده من نمیتونم  درخواستی بکنم ازشون برادرم رو داره میکنه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

نه گناه شما جدايي بوده 

نه گناه جاريت اعتياد پدرش كه نخواد خوشبخت بشه

مردم هزارتا عيب بدتر دارن پوست طرفشونو ميكنن اينكه يه جدايي از عرف و قانون بوده كاشك از اول انقدر باج نميدادي 

فقط شوهرت مقصره تمام كه نسنجيده عمل كرده

خودمم باشم سكوت ميكنم مثل شما مدام به همه 

ازاين اخلاقم خوشم نمياد

به شوهرم گفتم دیگه به خانوادت کوچکترین علاقه یی ندارم از شون سرد شدم میگه باشه به من چه برای من نارا ...

بگوبس رفت امدتم کم کن اگ هم خیلی دلت میخادخودت تنهابروخونشون اوناهم حق ندارن بیان برن بگومن زنتم بایداولویتت من باشم خوشبخت کردن من باشه ب من اهمیت بدی خانوادت اگ خانواده بودن براتوهم بچشونی کم نمیزاشن 

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷