2777
2789
عنوان

بی نهایت تنهایی

323 بازدید | 18 پست

مسخره و طولانی هست کسی نمیخونه، منم پیشنهاد نمیکنم بخونین :) 

همیشه تا جایی که یادم میاد گوشه گیر و تنها بودم ، البته بشدت تنهایی طلب هستم

کم کم حس تنهایی و درک نشدن خسته ام کرد تا اینکه افسرده شدم و گریه ...

افسردگی باعث شد بفهمم چقدر به معنای واقعی کلمه تنها بودم و هستم چقدر درک نشدم، چقدر کم حرف میزنم چقدر غمگینم و حتی خنده هام هم یادم رفته، راستش قبلش فکر میکردم همه این چیزا طبیعیه

(البته معنای تنهایی برای هر کسی متفاوته من تنهایی خودم رو پایینِ نوشته‌ام، معنا میکنم)

ولی به جایی رسیدم که دوست دارم یکی دستم رو بگیره، احساس میکنم گریه های اخر شب نیاز به یه شونه دارن، وقتایی که از استرس دلدرد میگرم شاید فقط یه بغل مرحم باشه، یه مدت از سکوت بی نهایت، و صدا های تکراری داشتم دیوونه میشدم و تمام چیزی که میخواستم شنیدن یه صدای جدید با یک لحن عاطفی بود...

من دلم از همه پره، از خانواده چون مهر و محبتی که شاید بی ارزش ترین کار دنیا دیده بشه رو نصیب بچه شون نکردن، میدونم تقصیر کسی نیست مشکل از روز تولده مشکل اینه که پا به این دنیا گذاشتم، مشکل از زندگیه، این قدر گیج و گم هستم که نه میتونم بخوابم و نه به فعالیت روزانه ادامه بدم

دیگه اصلا رویا ها و ارزو های انچنانی قبل رو ندارم دیگه به جز آرامش هیچی از زندگیم نمیخوام

فقط دوست دارم کسی که مثل خودم باشه رو داشته باشم

خودِ خودم باشه :))

یکی که بیاد برای همیشه، بین این همه ادم درکم کنه و شبیه من باشه یکی که تمام تنهایم رو پر کنه.

یکی که بیاد تا ابد باهم تنها باشیم :)

_من بشدت درونگرام از بیرون رفتم و حرف زدن با ادما بدم میاد، بیشتر توی اتاقم هستم کم حرف میزنم و کلا با ادمای خیلی کمی هم ارتباط دارم، همیشه خودمم و خودم این یعنی تنهایی البته از نظر من:)

*اینا رو اینجا گذاشتم چون جایی دیگه نداشتم که بنویسم یا بگم.

همین!

دردودل#  

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی تنهایی بهتر از اینه که یکی بیاد وابستت کنه و بعد بره،اونوقت بیشتر عذاب میکشی.

بله متاسفانه همینه...

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
مثل منی منم خستم خیلییییی تنهام هیچ کسو ندارم شوهرمم از یه غریبه و دشمن هم بدتره برام

از لحاظ اخلاقی ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
مثل منی منم خستم خیلییییی تنهام هیچ کسو ندارم شوهرمم از یه غریبه و دشمن هم بدتره برام

چقدر بد :(

حالا امیدوارم درست شه ☹️

سلام متنتون رو تا اخر خوندم  واقعا فکر میکردم فقط خودم توی این دنیا تنها هستم

مرسی :)

آره منم همیشه همین فکر رو میکنم، شاید چون اصلا کسی رو ندیدم که مثل خودم باشه

مرسی :) آره منم همیشه همین فکر رو میکنم، شاید چون اصلا کسی رو ندیدم که مثل خودم باشه

من موقع تنهایی حس میکنم سنگین ترین کوه های جهان روی ذهنم سنگینی میکنه یه سنگینی بی نهایت نا تمام...

بله

اخلاقش با همه اونجوره یا بیرون خوبه خونه بده 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

هیع خواهر منم مثل شمام.... فقط ارزمه یکی نگرانم بشه یا براش مهم باشم ولی نیست ... 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

هیع خواهر منم مثل شمام.... فقط ارزمه یکی نگرانم بشه یا براش مهم باشم ولی نیست ... 

☹️خیلی حس بدیه

من موقع تنهایی حس میکنم سنگین ترین کوه های جهان روی ذهنم سنگینی میکنه یه سنگینی بی نهایت نا تمام...

اهووم، متاسفانه بیشتر وقتا همین طوریه