2821
2789
عنوان

کیست سینه

182 بازدید | 12 پست

سلام 

کسی هم منو راهنمایی کنه و تجربه کیست سینه داشته باشه؟

من سینه راستم چند ماه پیش سونو دادم گفت یه کیست ۶ میلی متری داره ، دو ماه بعدشم سونو دادم گفت از بین رفته 

الان چند وقته سینم درد میکنه و میزنه دردش به دست راستم و پشت کتف راستم شبیه گرفتگی ، نفس عمیق میکشم بدتر میشه 

میتونه به کیست ربط داشته باشه؟ 

خیلی نگرانم تورو خدا کسی تجربه داره راهنمایی کنه ، مرسی 

کیست ک چیزی نیست من توده داشتم عمل کردم کاملا خوب شد ‌‌‌..

نگران نباش عزیزم..

دوباره یه دکتر دیگ برو خیالت راحت شه

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
کیست ک چیزی نیست من توده داشتم عمل کردم کاملا خوب شد ‌‌‌.. نگران نباش عزیزم.. دوباره یه دکتر دی ...

مرسی از دلگرمیت 

بعد از تعطیلات میرم مجدد سونو 

راستش یه سال پیش زایمان داشتم 

از ۵ ماه بعدش هم پریود شدم که خیلی حجم خونریزیم کم شده و تعداد روزهاش 

سونوی رحم و پاپ اسمیرم هم خوب بود 

باید برای اونم برم دکتر 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیست ک چیزی نیست من توده داشتم عمل کردم کاملا خوب شد ‌‌‌.. نگران نباش عزیزم.. دوباره یه دکتر دی ...

سلام ...من توده  فیبرو انمی دارم  توده چربی هست ۲سال پیش نمونه گرفتم خوش خیم بود تو فکر عمل کردنش هستم شما توده توسینتون چی بود؟ خوش خیم بوده؟ چن وقته عمل کردین

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی 
سلام ...من توده  فیبرو انمی دارم  توده چربی هست ۲سال پیش نمونه گرفتم خوش خیم بود تو فکر عم ...

سلام عزیزم واسه من  توده هایپو اکو بود .. 

دوسال پیش عمل کردم .‌ 

بله از نوع خوش خیم بود ..

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

[QUOTE=183120103]سلام عزیزم واسه من  توده هایپو اکو بود ..  دوسال پیش عمل کردم .‌  بله از نوع خوش خی ...[/QUOTهزینش چقدر شد؟ کجا عمل کردین

[QUOTE=183120103]سلام عزیزم واسه من  توده هایپو اکو بود ..  دوسال پیش عمل کردم .‌  بل ...

من بیمارستان دولتی عمل کردم هزینه ای نداشت عزیزم..

بیمارستان دولتی ۱۲ بهمن ..!

عمل راحتی ام بود هیچ نگرانیی هم نداره .. 

دکترمم اقای عرفانی فام بود 

من بیمارستان دولتی عمل کردم هزینه ای نداشت عزیزم.. بیمارستان دولتی ۱۲ بهمن ..! عمل راحتی ام بود ...

مرسی عزیزم که جواب دادین بم انرژی دادین استرسم رفت... ان شالله همیشه تنت سلامت باشه

مرسی عزیزم که جواب دادین بم انرژی دادین استرسم رفت... ان شالله همیشه تنت سلامت باشه

خواهش میکنم عزیزم ...

اصلاا نگران نباش باور کن یه عمل خیلیی آسونیه .. !

من سابقه عمل جراحی قلبم داشتم این ک دیگ چیزی نیست .. 

بدون استرس و نگرانی برو واسه عمل ‌‌ .ایشالله شما هم سلامت باشید 🌹🌹

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز