2777
2789

😑😣

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

آلرژی داری به چیزی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز تو مدفوعت خون بود یانه؟؟؟ این همون ازمایشیه ک هر روز تاسه روز مدفوعتو میبری ازمایشگاه؟؟؟ 

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
باید کلونوسکوپی شی برو متخصص گوارش عزیزم اگه کولیت بود بهم خبر بده برای درمانش راهنماییت کنم من ۵ ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی. چطور کنترل کردی شمام تومدفوعت خون بود اولش؟، من بلغم خونی دارم

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
من بعد زایمان نزدیک ۳ ماه این مشکلو داشتم و زخم و سوزش رفتم متخصص گف همش از استرسه و در کمال ناباوری ...

عزیزم میشه بگی چه پمادی؟؟ دچارشقاق شده بودید یا روده اتون زخم شده بود؟ 

عزیزم میشه بگی چه پمادی؟؟ دچارشقاق شده بودید یا روده اتون زخم شده بود؟ 

اسم پماد یادم نیس شقاق بود ولی مخاط خونی با مدفوع داشتم گاهیم بدون مدفوع ینی احساس دسشویی داشتم و فقط مخاط خونی میومد 

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی. چطور کنترل کردی شمام تومدفوعت خون بود اولش؟، من بلغم خونی دارم

اره خون بود

دلپبچه بعد غذا

مخاط...

این اواخر هر چی دارو خوردم و دکتر رفتم خونریزیم بند نمیومد

خودم تحقیق کردم با تغذیه بندش اوردم

الانم خداروشکررررر بعد ۵ سال خیلی بهترممم

شروع کردم به گیاهخواری و مصرف پروبیوتیک.

این پیجو ببین حتما کمکت میکنه malihabibi7.

ولی اول برو دکتر کولونوسکوپی بده مطمئن شی کولیته

شاید از استرس خون دیدی..

کولیت باید چند بار خونریزی واست پیش بیاد

سلام (-:
اسم پماد یادم نیس شقاق بود ولی مخاط خونی با مدفوع داشتم گاهیم بدون مدفوع ینی احساس دسشویی داشتم و فق ...

من دقییییییقا اینجوری هستم قبل عید رفتم دکتر ازمایش نوشت وباید اخرهمین ماه مجددا برم. گاهی واقعا مقعدم میسوزه. پماد انتی هموروییدم خوبم نکرد.   میدونید اگ دستشوییم بیاد ونتونم برم مثلا یه رب، بعدش ک میرم حتما خون میاد