2789
عنوان

سقط مکرر

199 بازدید | 16 پست

سلام خانما. اگر ممکنه راهنماییم کنید من دو تا سقط داشتم  که واقعا خیلی بهم ریختم پزشک زنانم خوبه اما حس میکنم ازمایشات کامل سقط بهم نداده. یه پزشک مخصوص سقط مکرر میخوام که اطلاعات کافی و تجربه رو داشته باشه . به من دکتر رزاقی و دکتر فروتن .و دکتر سولماز پیری و دکتر عارفی معرفی شده . اگر اطلاعی در موردشون و تجربه کاریشون بهم بگین . اینکه پیگیر و دلسوز باشن و از همه مهمتر وقت کافی برای شنیدن حرف بیمار داشته باشن . واقعا ممنونم از شما 🙏🙏🙏🙏🙏

من دکتر نمیشناسم. اما به نظر اگه سقط داشتی شیاف میدن ماه اول استفاده کنی ک سقط نشه. بعد اینکه مکمل استقاده کن قبل اقدام.بدنت قوی باشه. مکمل رویال ژلی فوراور. عسل فوراور. مکملb12فوراور.کاردیو فوراور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله . اگر تهرانی برو پیش دکتر رزاقی . نفر اول ایران تو سقطه

سلام گلم شهرستانم اما رفتم یه  بار در مطبش بسته بود و گفتن ایران نیست حالا نمیدونم درسته یا نه 

سلام گلم شهرستانم اما رفتم یه  بار در مطبش بسته بود و گفتن ایران نیست حالا نمیدونم درسته یا نه& ...

عزیزم اولا حضوری نوبت نمیده سالی یه بار میره خارج الانم اخر اسفند میره تا خرداد میاد . دوشنبه ها زنگ بزن . فقط همین پزشک تو ایران متخصص سقط هست بقیه هیچی نمیفهمن 

سلام گلم شهرستانم اما رفتم یه  بار در مطبش بسته بود و گفتن ایران نیست حالا نمیدونم درسته یا نه& ...

اول خرداد که اومد زنگ بزن .تو عضو گروه سقط هستی که اطلاعات بگیری؟؟،