2821
2789

لابد خسیسی دیگه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه این رفتارای من تو این سن باعث میشه پس فردا پس اندازی داشته باشم که زجر نکشم

😜به منم یاد بده رفتاراتو خدایی

من وضع مادرپدرم خوبه نامزدمم شکرخداخوبه

ولی من ولخرجم😜🙈البته همیشه ولخرجی نمیکنما ولی🙈🙈🙈

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
آخه این رفتارای من تو این سن باعث میشه پس فردا پس اندازی داشته باشم که زجر نکشم

از کجا معلوم ما ادما فردا زنده باشیم... 

ما وقتی صبح دکمه های لباسمون و می بندیم معلوم نیست شب خودمون بازش می کنیم یا مرده شور 

نمی گم پس انداز بده ولی در کنارش باید زندگی کرد...... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
😜به منم یاد بده رفتاراتو خدایی من وضع مادرپدرم خوبه نامزدمم شکرخداخوبه ولی من ولخرجم😜🙈البته همی ...

مثلا لباسای آجی مو میگم بده به من پدر و مادرم لباس برام نخرن  عوضش پولشو بهم میده پس فردا کنکورم کتاب بخرم مشاوره  برم

یا کاغد های توی کیفها که میزارن اگه گل گلی باشه نگه میدارم برای کاغذ کادو 

یا هیچی برای خودم نمیخررررررم نمیزارم بابا و مامانمم بخرن عوضش میگم پولشو بدین جمع کنم برای کنکور و آینده ام

بخدا ۱۰۰ سالم نیست میگن پس فردا میمیری برای چته

کلا ۱۵ سالمه که برای کنکورم راحت باشم و فشار برای مامانم و بابام نیاد

از کجا معلوم ما ادما فردا زنده باشیم...  ما وقتی صبح دکمه های لباسمون و می بندیم معلوم نیست شب ...

اره حرفتون درستهولی نباید من ۱۵ ساله بخاطر اینکه معلوم نیست زنده باشم فردا یا نه مثل هم سن و سالهای خودم ولخرجی کنم 

مثلا لباسای آجی مو میگم بده به من پدر و مادرم لباس برام نخرن  عوضش پولشو بهم میده پس فردا کنکور ...

😍😍😍عزیزم چه خوب که به فکر پس اندازی 

خوبه به نظرم اتفاقا رفتارات

ولی من از بچگی یجور بزرگ شدم که نخوام بخرم چیزی هم 

مامانم زور میکنه میگه تو باید فلان مارک رو بخری 

ولی خب ان شاء الله که موفق باشی گلم تو کنکور و همه چی😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اره حرفتون درستهولی نباید من ۱۵ ساله بخاطر اینکه معلوم نیست زنده باشم فردا یا نه مثل هم سن و سالهای ...

نگفتم ولخرجی کنید گفتم درست زندگی کنید....

در ضمن من طرف صحبت خاصی هم نداشتم 

فقط نظرم و گفتم

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

مامانم دو تا برادر زاده ۲۵ سالع داره پول پفکشونو از باباشون میگیرن غیبت نباشه بمن ربطی نداره ولی من از همین سن دوست دارم بابا و مامانم هزار تومن برای کنکورم خرج نکنن

نگفتم ولخرجی کنید گفتم درست زندگی کنید.... در ضمن من طرف صحبت خاصی هم نداشتم  فقط نظرم و گفتم

منم ناراحت نشدم بابت نظر شما درستم گفتید

وقتی تایپیک میزنم باید جنبه هم داشته باشم

اره حرف شما کاملا درسته زندگی هم باید کرد 

خساست رفته ت  خونم درم نمیاد دیگه😑

منم ناراحت نشدم بابت نظر شما درستم گفتید وقتی تایپیک میزنم باید جنبه هم داشته باشم اره حرف شما کام ...

من هم نگفتم شما ناراحت شدید که... 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز