2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟

143 بازدید | 18 پست

از وقتی شروع کردم به خوردن راکوتان، پوست جلوی سرم درد میکنه. درواقع ریشه‌ ی موهام توی این قسمت درد میکنه. مخصوصا وقتی موهامو از یه وری که هستن،کج میکنم یه ور دیگه خیلی درد میگیرن. پوستش خشک و پوست پوسته هم شده و باعث میشه بخاره. مخصوصا وقتی از حموم میام. یکی از عوارض ناشایع این قرص، کچلی مردانه‌س. یعنی جلوی سر موهاش میریزه. حالا میشه یچیزی بگین من بمالم به این سرم، روغن ماسک هرچی،که چمیدونم.. این به اون در‌..

مصرف قرصو فعلا نمیتونم قطع کنم متاسفانه

روغن بنفشه زیتون یا روغن بادام شیرین برای پوست خشک خوبه

تو نافت بریزی به مرور خشکی پوست کم میشه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن نارگیل خوب نیست؟

چرا اونم خوبه

در کل ابرو، ناف، کف پا جاهایی هستن که اگه روغن بزنی به کل بدن نفوذ میکنه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

الان وقت حجامته

حجامت خیلی برای پاکسازی بدن خوبه

عزیزم راکوتان ایرانی میخودی یا خارجی؟ هر ورقه ۱۰تاییش چند قیمته؟؟؟

واقعا نمیدونم. راکوتانایی که میخورم الانو داشتیم از قبل توی خونه. جدید نگرفتیم. ولی داره تموم میشه باید برم جدید بگیرم. حالا بابام اومد خونه مبپرسم ازش براتون

یعنی بزنم به نافم؟؟ چه جالب! 

بله دراز بکشید یکی دو قطره تو ناف بریزید

نشنیدید برا کسانی که یبوست دارن میگن ناف رو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت چرب کنید؟