2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

144 بازدید | 16 پست

من ۲۱سالمه دانشجو ترم اخر کارشناسی هستم خانوادمم از لحاظ مالی  وضعیت متوسطی دارند

ولی بشدت پسری هستند هرکس هم که دیده بارها این جمله رو بهم گفتن داداشم مدام میگه همه دوستات ازدواج کردند تو نکردی از تو کوچکترا هم شوهر کردن گی میاد تورو بگیره دیگه (من فقط۲۱سالمه تازه) مدام تامیاد اینو میکوبه تو سرم مامانمم میگفت شوخی میکنه باهات :)شوخی یباره دوباره ده باره اخرش میبینی طرف ناراحت شده میری میگی شوخی پارم میکنم ناراحت نشو ولی این اصلا هیچی کاملا جدی میاد اینارو میگه هرسری

من سه ماهه نامزدم فوت شده بشدت لاغر و ضعیف شدم امروز برگشته میگه شدی انگار پیرزنا قیافتو نگاه مگه بابات مرده:)کی میاد دیگه تورو بگیره یه معتادم گیرت بیاد شوهرکنی حق داری بدبخت 

دلم خیلی شکستهههه حق من اینا نیست  این حرفاش شوخی نبود که بگم اره شوخی میکنه خدا کجاست که من حالم اینه

به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد،،که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد...

خب تو هم مثل خودش باهاش شوخی کن، بگو خونه بابامم نونمو بابام میده تو حرص چی رو میخوری؟؟؟

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تو هم مثل خودش باهاش شوخی کن، بگو خونه بابامم نونمو بابام میده تو حرص چی رو میخوری؟؟؟

میگم ولی پرو تر از این حرفاس یجوری حرف میزنه میکوبونتت 

خدا رحمتش کنه 

غصه نخور عزیزم . تو ک سنی نداری . بعدم ب اون چه ؟ 

من بودم میگفتم هر کی حاضر شد زن تو بشه منم با داداشش ازدواج میکنم معلومه اینا سخت گیر نیستن وگرن ب تو دختر نمیدادن 

هر کی هم چیزی گفت میگفتم خب منم باهاش شوخی کردم 

یا میگفتم آره بدبختم ولی تنها بدبختیم اینه که داداشی مثل تو دارم . 

بنظرتون قهر کنم برم چندروز خونه دوستم که حساب کار دستشون بیاد

خونه دوستت کهوشاید اجازه ندن، خونه مادر بزرگی چیزی برو

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
خدا رحمتش کنه  غصه نخور عزیزم . تو ک سنی نداری . بعدم ب اون چه ؟  من بودم میگفتم هر کی ح ...

من به اندازه کافی دلشکسته هستم اینا بجای اینکه مرهمم باشن نمک رو زخمن😔

من به اندازه کافی دلشکسته هستم اینا بجای اینکه مرهمم باشن نمک رو زخمن😔

قربون دلت 

دلم میخواد چهارتا درشت بارش کنم  اعصابم خرد شد از دست داداش بی لیاقتت . اینجور داداشا همون بهتر نباشن . هیچ حسابش کن فکر کن اصلا برادری نداری