2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 44 پست
سلام من بخوام بیخیال کار و حرفهای دیگران بشم باید چیکار کنم؟ مثلا بی خیال کم محبتی و کم صحبتی شوهرم ...

بیتفاوت باش بگو هیچ نیازی ندارم بع محبتشون من اگه لالایی بلدم چراخودم خوابم نمیبره 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
بیتفاوت باش بگو هیچ نیازی ندارم بع محبتشون من اگه لالایی بلدم چراخودم خوابم نمیبره 

بدبختی توقع دارم نیاز دارم،جز این خواهرم فامیل دیگه ای ندارم و همیشه محتاج محبتشون بودم از نظر مالی خیلی خرج کردم که فقط محبت هاشونو جلب کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنطزم برو ولی اونا هم چرا بهت محبت نمیکنت

من از نظر مالی خیلی محبت میکنم مثلا کادو و این چیزا

اون پولدارم هست ولی خسیسه اما کار داشته باشم و مهمون داشته باشم میاد کمکم

اما من توقع دارم کادو میدم در همون حد هم کادو بگیرم

من از نظر مالی خیلی محبت میکنم مثلا کادو و این چیزا اون پولدارم هست ولی خسیسه اما کار داشته باشم و ...

عزیزم مشکل شما اینه سطح انتظارتو بردی بالا و چون نمیتونی به بقیه بقبولونی که باب میلت رفتار کنن خودت اذیت میشی

سعی کن تا میتونی از کسی انتظاری نداشته باشی 

خودت واسه خودت کادو بخر خودتو به یه چای یا هرچی دوست داری دعوت کن 

من از نظر مالی خیلی محبت میکنم مثلا کادو و این چیزا اون پولدارم هست ولی خسیسه اما کار داشته باشم و ...

اها پس مشاوره برو عزیزم من که خیلی داغونم من یه فکرای دیگه ای میکنم شاید چیزای که تو ذهن مودرگیرنکنه ولی یه مشاوره بری ممکنه با رفتاردرمانی خوب شی

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
عزیزم مشکل شما اینه سطح انتظارتو بردی بالا و چون نمیتونی به بقیه بقبولونی که باب میلت رفتار کنن خودت ...

والا بخدا خیلی میرسم به خودم

اما همش میگم چرا اینکارو کردن چرا اون کارو نکردن

نمونش مثلا خواهرم هرررسال برای تولد پسرم کادو میگرفت هرسال یه دست لباس میگرفت

امسال ۵۰تومن پول داد

من انقدر حرص خوردم که نگو ،گفتم بچه من چشم انتظار بود خالش براش کادو بگیره

ببینید بخدا بچه من نیاز نداره به اون لباس

فقط میگم خواهرم مارو داره بی ارزش میکنه

اها پس مشاوره برو عزیزم من که خیلی داغونم من یه فکرای دیگه ای میکنم شاید چیزای که تو ذهن مودرگیرنکنه ...

راستش مشاور خوب نمیشناسم قبل ها دو سه بار رفتم مشاور انقدر بد راهنمایی کردن که دیگه میترسم از رفتن پیش مشاور

نمونش من به دختر خواهرم پیشنهاد دادم یه خونه باهم بخریم شریکی چون دوست داشتم اون بیاد نزدیک من و از تنهایی دربیام

بعد توقع دارم قدر شناس باشه چون با پولی که اون داشت هرگز نمیتونست تو این محل خونه بخره

ما پیشنهاد شراکت از طرف همکار همسرم و دوست خودم هم داشتیم اما من گفتم به خواهرزادم بگم 

اما از روزی که خونه رو خریدیم یکبار حتی یکبار نگفته تو باعث شدی ما هم تو این محل بیاییم و زندگی کنیم 

والا بخدا خیلی میرسم به خودم اما همش میگم چرا اینکارو کردن چرا اون کارو نکردن نمونش مثلا خواهرم هر ...

برای خیییلی چیزای بی ارزشی هم اذیت میشی 

توقعتو بیار پایین از کسی حتی شوهرت تا میتونی انتظار نداشته باش

میدونم به خودت میرسی منظورم اینه که تمرین کن جای چشمداشت به کادو از طرف خواهرت خودت واسه خودت کادو بگیری 

این افکارتو درست کن اون مقاله رو که گذاشتم بخون حتما فکرایی که داری و اشتباه هستن از اونجا پیدا کن بنویس رو یه برگه فکر درستی هم که تو همون مقاله آموزش داده رو جایگزینش کن

خودتو اذیت میکنی خیلی 

نمونش من به دختر خواهرم پیشنهاد دادم یه خونه باهم بخریم شریکی چون دوست داشتم اون بیاد نزدیک من و از ...

نگه خب عزیزم 

ببین تو محبت میکنی در ازای چیزی؟؟؟؟اگه اینجوریه مطمئن باش بهشون بگی نمیخوان این محبتتو

سعی کن محبتت بی دریغ باشه بدون چشمداشت یا برای خدا

اینجوری هم از لطفی که کردی لذت میبری هم خدا عوضشو میده بهت 

باور کن ۹۰ درصد این چیزایی که گفتی اون بنده های خدا بی تقصیرن توقعتو بیار پایین عزیزم

نگه خب عزیزم  ببین تو محبت میکنی در ازای چیزی؟؟؟؟اگه اینجوریه مطمئن باش بهشون بگی نمیخوان این ...

ببینید مثلا خاله شما باعث شد سبب شد واسطه شد شما از یه منطقه محروم بتونی بیایی جایی که همیشه فقط تو رویاهات بود فقط تو رویا باور کنید بی اغراق میگم، اون وقت شما اینو تو خودتون نمیبینید که  بگی خاله جان ممنونم ازت خداپدرمادرتو بیامرزه ، واقعا تشکر کردن از دیگران انقدر باید سخت باشه برای یه آدم؟

ببینید مثلا خاله شما باعث شد سبب شد واسطه شد شما از یه منطقه محروم بتونی بیایی جایی که همیشه فقط تو ...

حق با شماس عزیزم قاعدتا باید تشکر کرد اما شما مسئول رفتار دیگران نیستی ممکنه از کسی یه توقعی داشته باشی که در توانش نیست یا اونطوری که شما انتظار داری تربیت نشده

خودتو آزار نده اگه تشکر کرد نشون دهنده شعور بالاشه تشکر نکرد چیزی از شما کم نمیشه