2777
2789
تازه ۲۰ روزه

اوه فقط 20روزه که!!!

عکس دوستمو دیدم ک پنج ماه عمل کرده بود نوکش گرد بود ورم داشت. حالادوسه سال ازعملش گذشته باریک شده. یکسال طول میکشه تا فرمشوبگیره

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عزیزم درست میشه اولشه منم ۴۲ روزه عمل کردم اولش که کلا همش گریه میکردم میگفتم این چیه بینیه بین ...

منم نیم رخ خوبه ولی از رو ب رو انگار با مشت زدن ب بینیم ی چیز خیلییییی بزرگی رو صورتمه واقعا کاش هیچوقت عمل نمیکردم ک انقد غصه نخورم دردسرش خیلیه

عزیزم آخرین جایی که ورمش میخوابه نوک بینیه صبر داشته باش مثل من هول نباش😂😂😂

شما هم داخل نوک بینیتون غضروف کار گذاشتن؟🥺تموم تاکییدم ب دکتر تا لحظه اخر این بود ک نوک بینیمو کوچیک کن هعی خدا ری....د رف

منم نیم رخ خوبه ولی از رو ب رو انگار با مشت زدن ب بینیم ی چیز خیلییییی بزرگی رو صورتمه واقعا کاش هیچ ...

مال منم الان همینجوریه غصه نخور درست میشه قول میدم  من که هر هفته که چسبمو باز میکردم عکس میگرفتم از خودم تا تغییرات رو بفهمم چون واقعا کارم گریه کردن و پشیمونی شده بود الان واقعا اینجوری تغییرات رو حس میکنم تا ۲ ماه دیگه خیلی خیلی بهتر میشی مطمعن باش 

شما هم داخل نوک بینیتون غضروف کار گذاشتن؟🥺تموم تاکییدم ب دکتر تا لحظه اخر این بود ک نوک بینیمو کوچی ...

نه من غضروف اضاف هم اوردم تو شیشه کردن دادن بهم😂😂😂

مال منم الان همینجوریه غصه نخور درست میشه قول میدم  من که هر هفته که چسبمو باز میکردم عکس میگرف ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر😔حداقل این همه پول دادم ی فایده ای داشته باشه...خداکنه کوچیکشه