2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ناراحت مگه چشه؟ 

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
خودت طبیعی خواستی؟

من بهش گفتم قوز بینیم برطرف بشه و نوک بینیم کوچیک بشه و قدش کوتاه بشه،اونم فقط قوزو برطرف کرده کوتاهش کرده،ولی نوکش مث گوجه گردو قلمبس بینیم اصلا قوس و حالتی نداره هوووف خیلی حالم گرفته

من بهش گفتم قوز بینیم برطرف بشه و نوک بینیم کوچیک بشه و قدش کوتاه بشه،اونم فقط قوزو برطرف کرده کوتاه ...

چندوقته عمل کردی؟یکمی زمان میبره تافرم بگیره

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من بهش گفتم قوز بینیم برطرف بشه و نوک بینیم کوچیک بشه و قدش کوتاه بشه،اونم فقط قوزو برطرف کرده کوتاه ...

شاید تازه عمل کردی به چشم نمیاد من خودم ۲۵ میلیون دادم پروتز سینه کردم بعد دیدم سایزش دلخواهم نبود ولی هیچ کاریش نمیشه کرد باهاش کنار آومدم طبیعی هست اینجوری میگم دیگه اروم میگیرم

شاید تازه عمل کردی به چشم نمیاد من خودم ۲۵ میلیون دادم پروتز سینه کردم بعد دیدم سایزش دلواهم نبود و ...

واقعا چقد سخته الان دلم میخواد ی دل سیر گریه کنم ک هیچ تغییری نکردم این همم درد کشیدم 

تازه ۲۰ روزه

نترس عزیزم درست میشه اولشه منم ۴۲ روزه عمل کردم اولش که کلا همش گریه میکردم میگفتم این چیه بینیه بینی خودم بهتر بود ولی الان خیلی بهتر شدم نیمرخم که عالیه ولی خب ورمم داره اما از روبرو هنوز خیلی بزرگه 

حالا عمل بینی اصولا ترمیم هم میخواد یکم صبر کن

دیگه واقعا جرات ترمیم ندارم، فرم دلخواهم ک نشد باز دوباره برم زیر تیغ جراحی...واقعا پشیمونم کاش هیچوقت عمل نمیکردم همون بینی داغونه قبلیم میبود