2777
2789
عنوان

با قد ۱۷۰

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 25 پست
دوستان قد تقریبا ۱.۶۰ کوتاه بحساب میاد؟

متوسط روبه کوتاه

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
اها برای مجالس  خب اونم بستگی ب لباس داره  اگه لباس کوتاه و عروسکیه میتونه تا ۷ سانت هم ...

نه واسه دیده شدن نمیگم  واسه اینکه جذاب میشه پاشنه بلند با لباس مهمونی هیچوقت با کوتاه اون طور نمیشه طرف حتی اگر بلند باشه

عروس اینقد خستست خوبه معلوم نی اصلا دمپایی بپوشه یکم جون بگیره پاش😂

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ۱۷۰ ام زیاد بلند نیستم وقتی بپوشم حدود ۸۰ میشم یعنی بدم؟لاغر نیست ها 

بنظدم قد ۱۷۰ برا دختر زیادا حالا بیایم ده سانتم بپوشیم بد بنظر میرسیم البته من خودم که اینجوری فکز میکنم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
بنظدم قد ۱۷۰ برا دختر زیادا حالا بیایم ده سانتم بپوشیم بد بنظر میرسیم البته من خودم که اینجوری فکز م ...

ولی نه من خیلی خوشم میاد این مدل ها هستن از ماهم ک بلند ترن تازه من اصلا لاغر نیستم البته دختر لاغرم پوشید خوشم اومد.نمیدونم سلیقست 

ولی نه من خیلی خوشم میاد این مدل ها هستن از ماهم ک بلند ترن تازه من اصلا لاغر نیستم البته دختر لاغرم ...

اره گلم سلیقه ای هس ولی من نمیدونم چرا فک میکنم بهم اصلا نمیاد 

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
اره گلم سلیقه ای هس ولی من نمیدونم چرا فک میکنم بهم اصلا نمیاد 

مهم راحت یه ادمه در اخر

اخه من اصلا قدم رشد نداشت و سنمم گذشت یهووو رشد کردم کل فامیل دهنشون باز موند  ولی هنوز کفش قبلیامو میپوشم احساس میکنم متوسطم بلند نیستم

2829
2828
2791
2779
2792