2777
2789
عنوان

علائم افسردگی

138 بازدید | 19 پست

تو اینترنت خوندم همشو داشتم الان یه روانشناس رفتم هی میگه افسردگی یه چیز مبهمه اگه مبهمه ک قرار نیس کسی بهشدچار نشه با اون راحت نبودم نرفتم پیششدیگه کسی افسردگی نداشته بگه علائم و دلایل اصلیش چیه؟

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا هممون افسرده شدیم.. منم دارم منها درون گرام، تو ظاهر بروز نمیده

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
علائمت چیه؟ اگه شدیده برو پیش روانپزشک 

اصلاامید ب زندگی ندارم ب زور احساس میکنم دارم ادامه میدم شبا همش ترس دارماصلا خواب ندارم ب زوور میخوابم میتونه از کمبود ویتامین باشه بی خوابی؟ روانپزشکم نمیتونم حصوری برم

اصلاامید ب زندگی ندارم ب زور احساس میکنم دارم ادامه میدم شبا همش ترس دارماصلا خواب ندارم ب زوور میخو ...

خب انلاین ویزیت بشو

اگه بری پیش روانپزشک اول همه بهت یه چکاپ کامل میده میتونی به یه پزشک عمومی هم بگی برات ازمایش بنویسه

ولی من اگه بودم به خاطر بیخوابی هم بود حتما میرفتم روانپزشک

خب انلاین ویزیت بشو اگه بری پیش روانپزشک اول همه بهت یه چکاپ کامل میده میتونی به یه پزشک عمومی هم ب ...

انلاینم زیاد خوب نیس مثل حضوری شما  جایی سراغ نداری ؟

خب انلاین ویزیت بشو اگه بری پیش روانپزشک اول همه بهت یه چکاپ کامل میده میتونی به یه پزشک عمومی هم ب ...

ازمایشم گرفتم کم خونی و کمبود ویتامین دی داشتم

انلاینم زیاد خوب نیس مثل حضوری شما  جایی سراغ نداری ؟

من یکی دو تا دکتر سراغ دارم تو تهران جفتشون استاد علوم پزشکی هستن 

خودمو خانوادم پیششون نتیجه گرفتیم و تشخیصاشون درست بوده 

من یکی دو تا دکتر سراغ دارم تو تهران جفتشون استاد علوم پزشکی هستن  خودمو خانوادم پیششون نتیجه ...

شماره ای چیزی اشون داری؟

خوابم میاد شبا ولی استرس زیاد دارم دیگه خوابم نمیبره همش نفس مامانمو چک میکنم یه شب رفتم تو اتاق تنها خوابیدم نتونستم دوباره نصف شب برگشتم خیلی کلافم ..😩

شماره ای چیزی اشون داری؟ خوابم میاد شبا ولی استرس زیاد دارم دیگه خوابم نمیبره همش نفس مامانمو چک می ...

دوتاشون مشخصات مطبشون تلفناشون تو اینترنت هست 

یکیشون دکتر محمد اربابی هست که مطبش سمت شریعتی میرداماد

یکی دیگه هم دکتر سعید صدر هست مطبش سمت سهروردی 

دوتاشون مشخصات مطبشون تلفناشون تو اینترنت هست  یکیشون دکتر محمد اربابی هست که مطبش سمت شریعتی ...

خیلی راهم دوره😩خانوم نیستن هیچکدومشون؟