2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد عقلشون که نمیرسه چجوری براشون توضیح بدیم این خون چیه؟

چرا عقلشون نرسه؟؟؟؟ بچه نه ساله داره ریاضی میخونه، فارسی میخونه، قشنگ بش میگی مامان شما دیگه خانم شدی، یه کیک هم براش میگیری جشن براش میگیری که جمع خانم خانما خوش اومدی، بعدم استفاده از نوار بهداشتی رو چند بار روی لباس زیر خودتون بش آموزش میدید، دو سال اول هم درد شدید دارن که استامینوفن و کیسه آب گرم و کاچی و خرما درستش میکنه، مثل یه اتفاق وحشتناک باش برخورد بکنید تا ابد تو ذهن بچه میمونه

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
استرس منو فرا گرفت .مرسی عزیزم.من خودم سوم راهنمایی شدم😆

منم سوم راهنمایی شدم اتفاقا، ولی هشت سالم بود خواهر نوزادمو تر و خشک میکردم بخدا، مادرم افسردگی بعد زایمان داشت، ولش کرده بود به امان خدا، من از رو قوطی شیر خشک میخوندم و شیر بش میدادم، دختر بچه ها خیلی با هوشن

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

میترسم نگرانم براش بردمش دکترزنان اتفاقا معاینه اش کرد ناحیه تناسلیش دید سونوگرافی ازمایش گرفت الان دوماه سینه هاش بزرگ شده مودراوردکم زیربغلش ناحیه تناسلیش کم نگرانم خونریزش زیاده امروز گفت دلم دردمی کنه میسوزه رفتم بردمش توحموم دیدم خون لخته لخته 

وای الان دکترشیرازی روانپزشک کودک ایمیلم جواب داد همه چیزگفتم مسایل بلوغ پریوذشدنش زودگفت صبح ببریمش بیمارستان کودگان علی اصغربستریش کنبم دکترگفت تحت نظرباشه ۱۵روز تابراش داروشروع کنه  روانشناس خودشون وخودشون بچه روببینند تا بهتربشه البته گفتن اونجابستری بشه مشاوره میزارن دکترزنان ببینش پریودش به عقب بندازن