2777
2789

عزیز دلم هست تا تاپیک زدی توی یک روز اخیر.... ببین من خودم پریود میشم همه هم میگن نمی‌دونم چرا اصلا نه اعصابم خورد میشه نه چیزی دوازده سالم هم بود چیز خاصی هم نیست بستگی به رشد بدن داره دختر عموی منم نه سالش بود پریود شد این نشون میده که همه چیز بدنش سالمه دسر می شد باید نگران می شدی بار اولی که پریود شدم بی حوصله بودم و به خاطر کم خونیم سرم گیج می رفت پنج روز بی حال بودم اما بعد از اون برام عادی شد موقع پریودیم کوه میرم تاب بازی می کنم می دوم توی اوجش هم یه ذره کلافه میشم اما اصلا محدودیت جنب و جوشی ندارم اما بار اول تقویتش کن بهش خوراکی های مفید و.... اما زیاد لوسش نکن فعالیت های عادی مثل دویدن و بازی رو می دونه انجام بده حالا بار اوله یه خورده آروم تر ولی زیاد سخت نگیر کاملا طبیعیه من خودم خیلی از این چیزها دیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان