2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوست عزیز اتو مو مارک های زیادی هست. پرومکس ، مکس ، بابلیس ، انزو ، براون ، رمینگتون ، پروموز ، فیلیپس. خیلی از اینها الان به صورت های کپی داخل ایران هستند. البته های کپی هاشونم قیمتشون مناسبه. شما باید با توجه به نوع موهاتون، اتو مو مناسب انتخاب کنین نه فقط مارک و قیمت اتو. مثلا اتو پهن باشه یا باریک. اتوموهای باریک برای موهای کم پشت با تارهای نازک مناسب تر هستند. از اون طرف برای موهای نازک حتما باید قابلیت تنظیم دما داشته باشه. برای موهای پرپشت و ضخیم اتوموهای پهن با صفحات سرامیکی لازمه. پیشنهاد می کنم به سایت ژینال برید ، تو سایتشون کلی اتو مو با قیمت های مناسب وجود داره. از نظر کیفی اتوموهای رمینگتون خیلی حرفه ای هستند ولی بیشتر تو کارهای آرایشگاهی استفاده میشند. شما اگر برای خودتون می خواید بهتره از مارک پرومکس یا بابلیس و براون یه اتو خوب انتخاب کنید. از لینک زیر می تونید بهترین اتو موها رو ببینید.

لیست بهترین اتو موهای بازار

اگر اتو مو کراتینه می خواید به لینک زیر برید.

خرید اتو مو کراتینه

سلام عزیزم برای خرید بهترین صابون صورت شست و شوی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-hair-iron-brand/