2777
2789
عنوان

پدر شوهر حسود...:/

456 بازدید | 25 پست

پدرمون و دراورده.ی میوه بخریم میگه بر مام بخر.خرج خونشم ما میدیم.همشم دخالت میکنه.دستور میده.عروسبمون و خراب کرده.دیوونه شدم از دستش ی راهی؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ازار و اذیت بچه هاش تمومی نداره.تا بوی پول ب دماغش بخوره با هزاااار ترفند و ننه من غریبم بازی پول میکشه ازمون

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

قطع رابطه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه از مادرشوهر مینالن این جدید بود🤣🤣

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
قطع رابطه

نمیشه ک

آقای شوهر چکاره ان پس؟

چیکار کنه؟ تو تنهایی گریه میکنه میگه خسته شدم ولی مگه میشه ول کرد؟از گشنگی میمیرن