2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328811 بازدید | 2250 پست

یکی از فامیلای مامانم پلیسه

اومد عروسیم دوسال پیش

هیچی نداد

هیچیییی

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریم توفسنجون لپه آسیاب میکنه میریزه میگه مثل گردوعه البته گردوهم میزنه ولیکمتر😐

من ساقه طلایی و بسکوئیت مادر هم شنیدم🥴🥴🥴

برا قوام ببشتر

مزه بسکوئیت با رب انار میداد غذا😐

خیلی ها اگه روغن زیاد ریخته باشن این کارو انجام میدن

حیلی حیلی بده 

روغن اکسید میشه و به شدت سرطان زا

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
هم قطاریم یه اب نبات گذاشت دهنش چاییشو باهاش خورد بعد دوباره گذاشت تو جیبش! میگفت چند روزه همه چایی ...

اه

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

با یکی از اشناها رفتیم بیرون بعد کوبیده سفارش دادیم بعد طرف یه سیخ کوبیده و یه دونه گوجه رو گذاشت تو نون لقمه کرد گذاشت تو کیفش گفت اینم واسه شامم بعد غذای من یکم اضافه اومد غذای من رو خورد گشنش بود ولی خسیسه مایه دارم هست ها نه که بگم بی پوله 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

مهمون بودم خونه دوستم شمال

شام املت با حبه های سیر درسته داشتن🤧😰

تازه باقیشم فرداش داغ کردن صبحانه و ناهار اوردن🤢

حالا ماشین بنزدارنا ولی دور از جون چسخورن

قشنگ من اونجا لاغر کردم

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴
یکی فریزرش پر از مرغ و گوشته دلش نمیاد درست کنه میمونه مجبور میشه بریزه دور همیشه هم این قضیه تکر ...

خداشاهده این مادرشوهر منه🤐🤐🤐

یه بار برادرشوهرم گفت گشنمه دلش نبومد غذای تو یخچالو داغ کنه بهش گفت نون پنیر بخور 

بعد ۳ روز همون غذا رو ریخت بیرون😐

یه کسی بود خیلی هم خانواده معروفی بودن داخل شهر ما البته کشتنش متاسفانه 

اما خب این شخص معلم بود طلا فروشی داشت مغازه آجیل فروشی هم داشت 

میگفتن شبا یخچال رو از برق می کشه که برق زیادی مصرف نشه و از گاز خوراک پزی به عنوان بخاری هم استفاده میکرده البته تا صبح خاموشش می کرده که پول گاز نیاد 😕

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍