2777
2789
عنوان

پریود

251 بازدید | 16 پست

بچه ام الان این سه روز خیلی گوشه گیرشده من پدرش همه جوره کنارشیم هرچی میخوادبراش گرفتیم نمیدونم چرااینجوری شد شام هیچی نخورد سریعا میره تواتاقش گریه می کنه کنارنمیادبااین موضوع حق داره تازه کلاس دوم الان چندروزوارد۹،سال شده تازه خوابیدخودم همش گریه می کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوب سخته براش..منی ک ۱۲ سالم بود حس کردم سرطان گرفتم و ی مدتم از همه ی مردا فاصله میگرفتمو از زنا بدم می اومد.. ب نظرم ببر پیش مشاور ی جلسه باهاش صحبت کنه مشاورا زبان بچه ها رو خوب میفهمن

چون پریود شده گریه میکنید؟براش جشن بگیرید هدیه بگیرید وبزرگ شدنش رو تبریک بگید این یه مرحله زندگی دختراست و هیچ ناراحتی نداره برای هرکس تو یه سنیه 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

اولین بار ک شدم نمیدونستم چیه‌....حس میکردم کارم تمومه..مادرمم بنده خدا اهل روحیه دادن و این چیزا نبود..دیگ کم کم برام عادی شد 

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

من به خدا باردار نمی شدم باهزارتا بدبختی این بچه روخدابهم داد الانم سختم براش کتاب هرچی که میدونستیم دوست داره پدرش باکلی کادو براش گرفت  حتی خواهرم فقط گریه می کنه بهش گفتم چبزی نیست این یکم خون همه اینجوری میشن میگه مامان نواربهداشتیم دربیار باهزارتا حرف کثیف میشه  لباست مریض میشی بایدباشه گریه کردمن خجالت می کشم سایز کوچک بال دار پدرش براش گرفتم خداکنه کناربیاذ فردا ایشالا ببریمش بیمارستان کودکان علی اصغر دکترروانپزشک کودکان ببینش گفتم حتی بستریشم کنه چون اصلا هیچی نمیخوره بتونه کمکمون کنه 

چقدر زود پریود شده😮

من خودم ۱۳ سالگی پریود شدم،یه مدت طول کشید که باهاش کنار بیام ولی دیگه تا اون حد هم برام سخت نبود.باهاش صحبت کن براش توضیح بده که یه اتفاق طبیعیه

اره پریودشدبچه ام خیلی گوشه گیرشده اگه ببینیدتعجب می کنیدکلاس دوم تازه وارد۹سال شده میترسه الان خوابید ازدرد زیادداشت اوردیمش سه شب  تواتاق من پدرش کنارخودمون میخوابنمش چکارکنم