2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی ....لطفا بیاین

214 بازدید | 12 پست

زانو های مادرم خیلی درد میکنن .میخواد بره عمل 

کسی از دوستان یا اشناهای شما عمل زانو پیش کدوم دکتر انجام داده ،و ایا راضی بوده ؟؟

از آشناها عمل نکردن ولی مامانم تنگی کانال و دیسک واقعا اذیتش می‌کرد همه گغتن عمل آخر سر دکتر حجت حسین پور فیضی خیلی کمک کرد درمانش اونجام میدیدم جراح خیلی حاذقیه خیلی اصطلاحا میگن تصادفی رو جمع میکنه از اول رو هم سوار میکنه استخوانا رو پاستور روبروی راديو لوژی پژواک هست

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگم رو دکتر گف عمل نکن فامیلم بود دکتره چون بی فایده هس جواب نمیده 

مادر من۴۵سالشه

حتی دکتر گفته سنشم نمیرسه 

ولی دیگه نمیتونی راه بره 

مجبوری میخوایم ببریم ببینیم عمل میکنن

از آشناها عمل نکردن ولی مامانم تنگی کانال و دیسک واقعا اذیتش می‌کرد همه گغتن عمل آخر سر دکتر حجت حسی ...

خیلی ممنون

نشنیدم اسمشونو ،چنتا دکتر گفتن خوبه 

فعلا تحقیق میکنم تا تعطیلات تموم شه 

مادر من۴۵سالشه حتی دکتر گفته سنشم نمیرسه  ولی دیگه نمیتونی راه بره  مجبوری میخوایم ببری ...

بی فایدس جونم مادربزرگم ۵۴ هس از هر زانو‌ش ۲۲ تومن خواس بازم صلاح رو خودتون میدونین

خدایا به امید تو
چی بگم والا  ولی حس اینکه مادرم بعد ازاین نتونه راه بره برام عذابهههه😔

الهی دور تو دختر بگردم مامانت 5سال از من بزرگتره، چرا نا امید میشی، سرچ کن ببین دکتر حکیم خیر اندیش چیزی دربارش نگفته، دکتر حاذق طب سنتیه، یا برید پیش اون تهران یا شاگردش علیرضا کرد افشار،، تلاش کن فقط نا امید نشو. فعلا جراحی فکر نکن، الهی شفا پیدا کنه سنی نداره مامان گلت، آفرین بتو دختر قدر دان خوشبخت شی بحق همین شب شفای همه ومادرت🙏🌹

خیلی ممنون نشنیدم اسمشونو ،چنتا دکتر گفتن خوبه  فعلا تحقیق میکنم تا تعطیلات تموم شه

منم نمی‌شناختم مامانم چهار دست پا میرفت مدارک شو بردم پیش دکتر بران ایشون دکتر پور فیضی و معرفی کرد ک خدا خیرش بده 

الهی دور تو دختر بگردم مامانت 5سال از من بزرگتره، چرا نا امید میشی، سرچ کن ببین دکتر حکیم خیر اندیش ...

قربونت برم عزیزم 

چند بار بردیم پیش دکتر طب سنتی،چارش فقط عمله ،پارانتزی شده پاهاش 

بخدا هر وقت میبینم درد میکشع هزار بار میمیرم 

منم نمی‌شناختم مامانم چهار دست پا میرفت مدارک شو بردم پیش دکتر بران ایشون دکتر پور فیضی و معرفی کرد ...

خدارو شکر

الان چطوره وضع پاهای مادرتون ؟؟

هردو زانو ذو عمل کردین ؟؟کدوم بیمارستان  عمل کردین ؟؟

خدارو شکر الان چطوره وضع پاهای مادرتون ؟؟ هردو زانو ذو عمل کردین ؟؟کدوم بیمارستان  عمل کردین ...

زانوش نبود کمرش بود نه اصلا عمل نکرد دارو درمانی و ورزش گفت خیلی بهتره