2777
2789
عنوان

دخترا ی لحظه بیاین بگین چکار کنم

196 بازدید | 29 پست

خانوما من قبلا تعریف کرده بودم گفتم طی ی اتفاق بکارت رفته (رابطه )بوده ولی دیگ با اون طرف کاری ندارم هیچ مهری هم ازش نمونده ت دلم گفتم هزینه عمل بگیرم برم ترمیم ولی چند نفر ت همین سایت گفتن ترمیم خیلی سخته و درد ناکه و ممکنه عفونت کنم هزینش هم زیاده و الان یکی اومده خواستگاریم تمام شرایطش خوبه و بنظرم خیلی پسره خوبی هست میخوام قبولش کنم ...ولی بنظرتون بااین مشکلم چکار کنم خیلی بهش فکر میکنم نمیتونم ردش کنم دیگ خسته شدم از تنهایی و این وضع ...میشه راه حل بدین چکار کنم ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بدیش اینه ترمیم هم بکنی یه موقع اگه ببرنت دکتر برای گواهی بکارت دکترمیفهمه.اگه خانواده وخودش آدم های منطقی باشن درک میکنن اگه نه نمیدونم والا ایشالا که مشکلی نشه

بعضی از دخترا هم عروسیشونو میزارن نزدیک پریودی که اخرای پریوذیشون رابطه داشته باشن لک و کمی خونریزیم باشه کارشونو رد میکنن کسیم شک نمیکنه 

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
برو بدوز درد نداره دوستم انجام داد هیچیشم نشد 

واقعا؟؟؟ت همین سایت گفتن عفونت هزینش ۵ تومنه ی دکتری گفت بعد از طرفی من خیلی میترسم ت اینترنت گفته بود کپسول خون برای بکارت هست خوبه ؟؟؟سایت معتبری میشناسین؟؟؟ ولی خوب من تمام این حرفارو دارم با حس بی نهایت بدی میزنم چون خیلی حالم بده نمی دونم چکار کنم

نامردیه

چیکار کنه خب خیلی کمن تعداد پسرایی که این مسئله رو بفهمن و درک کننو بخوان طرفو .. حالا پسرا کلی رابطه دارن اونا میان بگن ایا اونا کارشون نامردی نیس

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
آخه بدیش اینه ترمیم هم بکنی یه موقع اگه ببرنت دکتر برای گواهی بکارت دکترمیفهمه.اگه خانواده وخودش آدم ...

بنظرت الان همه خانواده ها میبرن دکتر ؟؟؟؟ از همین خیلی میترسم خیلی 

چیکار کنه خب خیلی کمن تعداد پسرایی که این مسئله رو بفهمن و درک کننو بخوان طرفو .. حالا پسرا کلی رابط ...

چکار کنم بخدا میدونم نامردیه ولی تا آخر عمر میتونم تنها باشم؟؟؟؟