2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول هست که بادکترمشورت کنم براش بزنیم تاپربودیش عقب بیفته تحمل یه بچه کم دوماه پیش رشدسینه داشت خیلی اذیت شد من نتونستم اشتباه کردم برای پریودشدن امادش نکردم 

ممنون ازراهنمایتون خیلی نگرانشم درد می کشه کنارشم خوابش نمیبره پدرش کلی باهاش حرف زدنازش کردیم بهش شیرگرم دادیم چای بغض کرده گریه می کنه به خدابراش سخت نواربهداشتی نمیدونه چیه خودم براش میزارم بهش یاددادتازه یکدفعه پریشب خون دید گربه جیغ زد دیدم شورتش خونی تاصبح گریه کرد

بهش الان یه خواب اوردادم بخوابه اروم بشه خیلی درد داره دعاکنیداروم بشه بخوابه خودم ناراحتم براش گریه کردم خودم پدرش الان وقت بازیش  صبح میخواست بره توحیاط دوستش اومدسراغش دوچرخه بازی کنندنذاشتم به خاطرپریودشده دویدن بازی محدود شدیکم دوید دل دردگرفت براش سخت  من پدزشم اذیت میشم غصه میخوریم بچه ام کوچک بلوغ زودرس چیه تواین سن کم

نمی فهمه پریودچیه عروسکش الان کنارش دوتاعروسکش توبغلش الان اوردیمش تواتاق خودمون کنارمن پدرش بخوابه الان سه روزپریودشده میترسه عجیب یکم لباسش خونی شد دیدم رفته توکمد دیواری گریه می کنه براش وقت گرفتم ببرمش پیش روانپزشک کودک نوجوان بیمارستان علی اصغر بچه ام سه شب غذام نمیخوره یه جوری خجالت می کشه قایم میشه من پدرش کادو گرفتیم کیک عروسک 

کیک این چیزهارودوست داشت ولی امشب خوشحال نشد حتی کادوش بازنکردسریع رفت تواتاقش گریه کرد شام نخورد براش پیتزا گرفتم دوست داره خیلی  حتی  بچه ام سینه اش دوماه بزرگ شدرشد کرده دستش جلوی سینه اش نگه میداره گشتم سوتبن نیم تنه گرفتم براش پوشیدم من پریودیم زودبودالبته تو۱۲سال نمیدونم واقعا می پذیره کنارمیادبااین شرایط اولین بچه ام خیلی سخت برای همه ما من پدرش شوکه شدیم براش دعا کنید