دوستان کسی از روغن هسته زردالو استفاده کرده میخام بدونم چجوری استفاده کردید جواب دیدین یانه برای چ کاری میگن برای شفاف سازی سفید سازی صورت خوبه و کل بدن لطفا جواب بدید
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
برای لک اینا اولا روغن لایه بردار هسته ی انار رو بزن
خیلی کم و ماساژ بده
روغنی نیست که هر روز بخوای ازش استفاده کنی هفته ای یکی دو بار
بعد بشورش و روغن ماکادمیا بزن روش
شنیدم روغن بنفشه هم لکه رو میبره
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
کلا روغن لایه برداری هست و کمک میکنه کلاژن ساخته بشه
واسه پوستت روغن ارگانم خیلی خوبه
ولی به شرطی که ارگان اصل پیدا کنی
روغن هسته زردآلو را می توان مستقیما بر روی پوست مورد استفاده قرار داد زیرا یک مرطوب کننده عالی بشمار می آید. همچنین برای رهایی از پوست و موی خشک می توان آن را با کره یا روغن های دیگر مخلوط نمود و استفاده کرد. این روغن برای کسانی که از اگزما و یا شوره سر رنج می برند گزینه ای بسیار عالی بشمار می آید.