2777
2789
حس میکنم جسمی اوکی هستم اما به لحاظ روحی میترسم.میترسم اخرش دکترم سزارینم کنه

نه نترس سزارین کردن ب این راحتیا نیس اونا تموم سعیشونو میکنن طبیعی زایمان کنی نگرانِ این نباش.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب من گفتن نباید بخوری.ولی مامای همراهم در اتاق و بست شام و که اوردن قشنگ برام لقمه گرفت خوردم حسابی. ...

منم ماما همراه داشتم. ولی من یه کیک و ابمیوه خوردم قبلش واسه گرفتن ضربان قلب ک بعد همشون بالا اوردم سر زایمان

منم ماما همراه داشتم. ولی من یه کیک و ابمیوه خوردم قبلش واسه گرفتن ضربان قلب ک بعد همشون بالا اوردم ...

عه چه جالب.من اون شب احساس میکردم بهترین غذای عمرم و خوردم بس ک اشتهام بازشده بود نمیدونم چرا.اونم غذای بیمارستان 😀😀😀کلی مرغ و برنج خوردم .من تو بارداری یکبارم مرغ نخوردم متنفربودم از مرغ..

بعد ابمیوه و خرما کلی خوردم لحظه هایی بود ک اپیدورال گرفته بودم و دردام رفته بودن.حسابی خوردم خخخخ

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
عه چه جالب.من اون شب احساس میکردم بهترین غذای عمرم و خوردم بس ک اشتهام بازشده بود نمیدونم چرا.اونم غ ...

😂 خندم گرف من معدم تحمل یه دونه کیکم نداش خییییلی حالت تهوع داشتم فک کنم بدترین روز عمرم بود با اینکه گفتن زایمان خوبی داشتم

😂 خندم گرف من معدم تحمل یه دونه کیکم نداش خییییلی حالت تهوع داشتم فک کنم بدترین روز عمرم بود با این ...

خودمم بعدش کلی خندیدم ک انقد خوردم.خیلی خوشمزه بود باورکن همش میگم عجب اشپزی بود اون ک اون شب اون غذا رو پخت😀😀😀😀😀😀من تو بارداری 9ماه تهوع داشتم 10کیلو وزن کم کردم هرچی میخوردم بالا میاوردم اون شب بعداز 9ماه راحت غذا خوردم.نمیدونم شاید تاثیر اپیدورال بود کلا همه حالتام و بردشاید.

من زایمان طبیعی خوبی داشتم به همه هم توصیه میکنم با روحیه خوب برید سراغش... و اینکه از توپ استفاده کنید عاالیه مخصوصا موقع دردها باعث میشه باز شدن دهانه رحم روند سریعتری داشته باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خودمم بعدش کلی خندیدم ک انقد خوردم.خیلی خوشمزه بود باورکن همش میگم عجب اشپزی بود اون ک اون شب اون غذ ...

دخترم سرما خورده بینیش گرفته نمیتونه درست شیر بخوره نفس میکشه اذیته  همش از خاب پا میشه گریه میکنه

نوش جونتون من ک نه اول درستو حسابی غذا خوردم نه اخرش 😕

فداتشم عزیزم بازم همینقدر ک از زایمانتون راضی هستین خدارو شکر عزیزم😘😘😘😘

دخترم سرما خورده بینیش گرفته نمیتونه درست شیر بخوره نفس میکشه اذیته  همش از خاب پا میشه گریه می ...

چندوقتشه عزیزم؟ازین بینی تمیزکنا ندارین اسمش یادم رفته.اون خیلی خوبه با اون سریع تمیز کنی راحت شیرمیخوره.

۸ ماهشه چرا داره از این ور تمیز میکنم باز اونجور میشه سرما خورده

زنده باشه ببوسش از طرفم.

ببین تند تند باهمون تمیز کن.خیلی خوبه پسرم ک سرمامیخورد باهمون خوبش میکردم.سوپم براش درست کن هویج و سبزی تازه و سیب زمینی و مرغ و شلعم و رشته سوپی همشو میکس کن بزار بپزه نرمِ نرم بشه بده بخوره خیلی خوبه .روغن بنفشه هم بگیر مقعدشو چرب کن که ارومش میکنه راحت میخوابه.