2777
2789
عنوان

شروع چهله طه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز الان متوجه شدم سوره طه ۱۰ صفحه هست یعنی نصف یک جزء و چون ختم ۱۴ هزار صلوات و ختم قرآن هم دارم برام مشکله و زمان کم میارم انصراف میدم ولی به نیت حاجت روایی شما و همه اعضاء تاپیک یکبار سوره طه و یاسین رو میخونم امیدوارم حلال کنی🌸

@تک_الکترون_هستم     @first0_0lady     @smiile     @یاس_دودی ...

منم اسم واقعیم فاطمس نوبت کیه

زندگیم خلاصه میشه تو چشمای آبیش🤩🤩غرق شدن تو دریای چشماش خود آرامشه😊😊☺خدایا ازت یه معجزه میخوام اگه هستی زندگیمو بساز🙃🙃ایشالله قدم زدن با دخترخوشگلم کنار سواحل آنتالیا که با چشاش درشت آبیش با لبخند قشنگش با چال روی لپاش با موهای فرفریش نفسه مامانشه دست تو دست بابای خوشتیپ ایتالیاییش ☺☺و یه زندگی پراز عشق و آرامش تو آلمان برلین😁رفتن با عشقم به پاریس کنار برج ایفل انداختن کلی عکس عاشقانه 💞💞خدا جونم یا عشقمو بهم برگردون💔 یا که از اون پسرای جذاب ایتالیایی سرراهم قرار بده هر کدوم که راحتتری😼

اومدممممم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
به نیت همه

خب تو واتساپم بزار بعد از نماز صب 

زندگیم خلاصه میشه تو چشمای آبیش🤩🤩غرق شدن تو دریای چشماش خود آرامشه😊😊☺خدایا ازت یه معجزه میخوام اگه هستی زندگیمو بساز🙃🙃ایشالله قدم زدن با دخترخوشگلم کنار سواحل آنتالیا که با چشاش درشت آبیش با لبخند قشنگش با چال روی لپاش با موهای فرفریش نفسه مامانشه دست تو دست بابای خوشتیپ ایتالیاییش ☺☺و یه زندگی پراز عشق و آرامش تو آلمان برلین😁رفتن با عشقم به پاریس کنار برج ایفل انداختن کلی عکس عاشقانه 💞💞خدا جونم یا عشقمو بهم برگردون💔 یا که از اون پسرای جذاب ایتالیایی سرراهم قرار بده هر کدوم که راحتتری😼

@weepingwillow    حاجت روا باشی خونده شد

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

1-عاطفه بانو          weepingwillow
2-زینب بانو            گلی81
3-زینب بانو            nazaninahmadi
4-لیلا بانو               ستارهباران
5-راضیه بانو           razieh1376
6-فاطمه بانو           fatemehz80
7-فاطمه بانو           امیلی74
8-آرزو بانو             92nazaninzahra
9-یاسمن بانو          یاسی_الماسی_
10-سهیلا بانو        سهیلاخانوم
11-فاطمه بانو       سهیلا خانوم
12-فرزانه بانو       farzaneeh