2777
2789
عنوان

خانما ۳۷ هفته ام درد دارم بیاین کمک

457 بازدید | 15 پست

سلام خانما من ۳۷ هفته ام بچه سوممه دکترم گف درد داشته باشی امکان داره رحمت پاره بشه شکمم خیلی خیلی درد میکنه دردامم پراکنده اس هنوز منظم نیس سزارینم چیکار کنم برم بیمارستان نگهم دارن دکترم مشکلی نداره میگه بیمارستان خیلی گیر میده طاقتم تموم شده دیگه پاهام اینقد درد میکنه نمیتونه راه برم ساق پاهام گرفته پاهام باد کرده صورتم ورم کرده موندم چیکار کنم بیمارستان برم نگهم دارن بیمارستان نیمه خصوصی میخوام برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برم نگه نمیدارن دیروز رفتم گف هر وقت انقباض منظم داشتی بیا ینی تو هر ۵ مین یه انقباض

خب اخرش چی باید بری بیمارستان ک

۳۷ هفته زحمت کشیدی بچه نگه داشتی صرف اینکه نمیخوام برم بیمارستان ک نگهم میدارن، اصلا عاقلانه نیس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیکنن الان اگه دکترم بگه بستری کنن و بچه بره  دستگاه میگه باید جوابگو باشم

بچه ۳۷ هفته کی گفته میره دستگاه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جات باشم میرم بیمارستان قشنگ تحت نظری خیالت راحته مراقبتن بهترین کارا واست میکنن

بیمارستان فقط یه نوار از جنین میگیره هیچکس و نگه نمی داره من دیروز رفتم اینقد خلوت بود

خب اخرش چی باید بری بیمارستان ک ۳۷ هفته زحمت کشیدی بچه نگه داشتی صرف اینکه نمیخوام برم بیمارستان ک ...

منظورم اینه برم بیمارستان میگن برگرد برو خونت ۲۲ فروردین تشریف بیار 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز