2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

76 بازدید | 9 پست

سلام  من شناسنامم گم شده و باید المثنی بگیرم

میگم اگر خواستم ازدواج کنم یوقت نکن که این قبلا عقد کرده

چون تو المثنی اگر قبلا ازدواج کرده باشی اسم شوهر قبلیت نمیاد😭😭😭😭

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

چه فکرایی وا اونجوری بود همه المثنی می‌گرفتن الان همه چی سیستم هستش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم نگران نباش ، خانواده ای که کارشون شک و دو دلی و تهمت باشه همون بهتر که از اول نیان اصلا

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه فکرایی وا اونجوری بود همه المثنی می‌گرفتن الان همه چی سیستم هستش 

واقعا؟عزیزم امیدوارم بچت به سلامتی به دنیا بیاد و مادر شدن رو بهت تبریک میگم.حس خیلی خوبیه.⁦❤️⁩😍😘

عزیزم نگران نباش ، خانواده ای که کارشون شک و دو دلی و تهمت باشه همون بهتر که از اول نیان اصلا

اره راس میگی💚

وای عزیزم به تو ام تبریک میگم مادر شدنت رو.ایشالا بچت به سلامتی به دنیا بیاد.⁦❤️⁩😍

واقعا؟عزیزم امیدوارم بچت به سلامتی به دنیا بیاد و مادر شدن رو بهت تبریک میگم.حس خیلی خوبیه.⁦❤️⁩😍😘

مرسی گلم شماهم نگران نباش اگه عقدی ثبت بشه همون لحظه ام اقدام کنی واسه المثنی ۱۵ روز بعدش میاد شناسنامه که ازدواج کرده باشی توش بزنن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
وای عزیزم به تو ام تبریک میگم مادر شدنت رو.ایشالا بچت به سلامتی به دنیا بیاد.⁦❤️⁩😍

ممنون مهربون ، ان شاءالله یه روز قسمت خودت   

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
مرسی گلم شماهم نگران نباش اگه عقدی ثبت بشه همون لحظه ام اقدام کنی واسه المثنی ۱۵ روز بعدش میاد شناسن ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت