2777
2789
عنوان

مرد خوب!

| مشاهده متن کامل بحث + 3059 بازدید | 111 پست
درسته خوشبختي حس درونيه ولي ممكنه من حالم خيلي خوب باشه ولي همسرم با كاراش حالمو خراب كنه پس نبا ...

قطعا، مشکل همیشه هست ولی اون ادمی ک بتونه خوب زندگی کنه هنرمنده...ما مردا با محبت وعشق ورزی نرمترمیشیم....مسایلو با محبت امیخته کنید وسعی کنیدحبش کتید.. ب امیدخدا شاد وپرازحال خوب درکنارخونواذه باشین...  

کاربراقا...
قطعا، مشکل همیشه هست ولی اون ادمی ک بتونه خوب زندگی کنه هنرمنده...ما مردا با محبت وعشق ورزی نرمترمیش ...

ممنون از دعاي خيرتون

ولي فكر نكنم فايده داشته باشه 

چون زندگي تموم شده و دنبال طلاق هستم

به خاطر همين نسبت به هيچ مَردي نظر خوب ندارم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا، مشکل همیشه هست ولی اون ادمی ک بتونه خوب زندگی کنه هنرمنده...ما مردا با محبت وعشق ورزی نرمترمیش ...

و در ضمن اين نسخه براي همه كاربرد نداره

چند سال محبت ميكني

ولي هيچ بازخوردي نميبيني

يه جايي خسته ميشي و تمام

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ن نیست اگ هم هست خیلی خیلی کمه😐

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

هست ولی به شدت کم است.

من که در مورد خودم ندیدم تا حالا🤷‍♀️

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           

خوشبختی مطلق نیست   

همون طور ک ما کامل نیستیم اقایون هم کامل نیستن . 

کسی ک 60 70 رصد خوب باشه کافیه . 

سالم باشه کاری باشه دوستت داشته باشه کافیه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

اتفاقا من به این نتیجه رسیدم با مردا هر چی سردتر برخورد کنی بهتره

نمیدونم هس یا نیس اما به خدا گفتم تو که میدونی من باطنم با ظاهرم فرق داره طرفو بخوام از جونو و دل ما ...

سلام. عزیزم هرگز این کارو نکن. 

من این کارو کردم، خیلی برام گرون تموم شد. 

به هیچ وجه از دل و جون برای همسر اینده ت مایه نذار. 

مردها ظرفیت ندارند. پررو می شن و زندگی رو برات جهنم می کنند. 

من 33 سالم بود ازدواج کردم... خیلی منتظر شوهر مونده بودم🤭😅وقتی اومد، هممممه کار کردم. یک سال نشده بود، واقعا شروع کرد به ری... دن به خودم و همه محبتهام... هنوز هم که هنوزه، خودشو خیلی سرتر از من میدونه... 

دلیلش هم همون از دل و جون مایه گذاشتن من بود😔

مرد خوب از نزن خوب بیشتره، انرژی منفی میدی همون رو جذب میکنی، خیلی هم آه و ناله بعضی زنا نگاه نکن، ا ...

چون جدا شدن به این اسونی نیست ،حرف مردم ،مشکلات طلاق،و خیلیا هم بی پولی

سلام. عزیزم هرگز این کارو نکن.  من این کارو کردم، خیلی برام گرون تموم شد.  به هیچ وجه از ...

واقعا جدی میگی؟!

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
سلام. عزیزم هرگز این کارو نکن.  من این کارو کردم، خیلی برام گرون تموم شد.  به هیچ وجه از ...

دقیقا ،مرد جماعت باید سرد برخورد کنی باهاش ،اونوقت بیشتر برات جون میدن و له له میزنن برات