بچه ها به نظرتون مرد خوب هم وجود داره؟؟؟احساس میکنم ازدودج نکنمبهتره!ارامش فکری بیشتری دارم با چیز هایی ک میبینم از ازدواج متنفر میشم ...کسی هم هست با تموم وجودش احساس خوشبختی کنه؟
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
اگه قبل از زندگی اگاهیشو کامل کنه میتونه انتخاب بهتری داشته باشه
البته باید قبل از ازدواج چند وقتی رو برای اشنایی بزارن
همه ی لغو دوستی هارو زدم چون مشخص شد متاسفانه بعضیا سواستفاده گر هستن اگه کسی باهام کار داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده تا از قبل بدونم کی هست...میدونستی وقتی زمین میخوری و پامیشی و دوباره تلاش میکنی برای رسیدن به هدفت خیلی جذاب تر میشی؟ همینجوری خوب باش اصلا کم نیار تو بالاخره یه روز موفق میشی....اگه این دنیامون باعث نشه تهش به خدا برسیم اصلا برای چی به دنیا اومدیم؟ نزار مسخره کردن ها دلسردت کنه از نزدیکی به خدا... میدونستی خدا چه پاداشایی میده وقتی ببینه چیارو تحمل کردی؟ میدونستی شیطون از نقاط ضعفمون برای زمین زدنمون استفاده میکنه؟ اگه شیطون نبود از کجا میفهمیدیم چقدر ضعف داریم؟
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
مطمعن باش همونطور که خانم خوب هست اقای خوبم هست همه بد نیستن ولی خب انقدر زمانه عجیب غریب شده بدیاش پررنگ تر واسمون به همین خاطر محتاط تر شدیم و سعی میکنیم به جای ریسک کردن و وارد ی رابطه شدن ازش فرار کنیم ی جورایی ترسی که داریم مانع راهمون شده ولی خب تنها کاری که میشه کرد اینه که با دید باز انتخاب کنیم و عاقلانه تصمیم بگیریم که اگه به مشکل برخوردیم کمتر حس پشیمونی یا حماقت داشته باشیم....