2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباسشویی ما تازه خریدیم دوو هشت کیلویی موقع خرید به دوشیر بودنش دقت کن ☺️

منم تازه دوو خریدم سری لایف خیلی راصیم عالیه.

اصلا صدا نداره و واقعا تمیز میشوره.فقط موقع خشک کردن کمی صدا میده برای سما هم همینه؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

منم تازه دوو خریدم سری لایف خیلی راصیم عالیه. اصلا صدا نداره و واقعا تمیز میشوره.فقط موقع خشک کردن ...

عزیزم ما هنوز وصل نکردیم آخه تو عقدم انشالا سال دیگه عروسیمه ☺️

سکوت از ما... خیال زرنگی از شما... 
یعنی چی دوشیر

یعنی یک ورودی آب سرد داره و واسه آب گرم ورودی نیست وفتی هم ورودی آب گرم نباشه باید خود لباسشویی آب رو گرم کنه و در این حالت هم برق زیاد مصرف میشه هم لباسشویی اذیت میشه ☺️

سکوت از ما... خیال زرنگی از شما... 
ممنون عزیزم همچنین ❤️❤️☺️ ببخشید اسنوا چطوره آخه یخچال ساید اسنوا با تلویزیون 55 اسنوا گرفتیم 😁

من تقریبا ده سال یخچال اسنوا داشتم ازون مدلاش که بالا یخچاله و پایین فریزر.واقعا راصی بودم فقط تنها مشکلش که آب زیر جامیوه ای جمع میشد همین مدل رو دختر عموم هم داشت دقیقا این مشکل رو داشت ولی به جز این واقعا یخچال عالیی هست.بعد از ده سال صداش یکم زیاد شد و هم اینکه جاش کم بود برام فروختم و الکترواستیل دوقلو خریدم.

در مورد تلویزیون اطلاعی ندارم چون نداشتم

یاشاسین آذربایجان💓✌