2777
2789
عنوان

لک روی پوست

123 بازدید | 8 پست

دوستان خاهش میکنم ج بدین.من۷ماه پیش صورتم زخم شد.

.جاش مونده و نمیره...همه چی زدم....بعد رفتم دکتر امپول مزو لک زدم نرفت اونم دوبار.یبار میکرو ابریژن کردم اصلا تغیری نکرد

این سری رفتم یه دکتر خوب که تو شهرمون حرف اولو میزنه.گفتم لیزر کن به جاش بهم پماد داد پماد دست ساز..خیلی مطمئن بود که مبره گفت بعد از دوماه میره الان یک ماه و خورده ای میشه ۱۰روز مونده به دوماه ولی نرفته و قرمز شده

گف اگه بعد دوماه نرفت بیا.میخام برم پیشش..بنظرتون امید داشته باشم که میره؟😔😔😔😔توروخدا دلداریم بدین.اعتماد به نفسم از بین رفته

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

ینی هیچکی نمیدونه چرا هیچکی راهنمایی نمیکنه😔

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

هی خداااا هیچکی نیس ینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعی ندارم بخدا

مرسی گلم باشه💗💗💗

میره بابا عمه منم لیزر کرد رفت نگران نباش

اخه لیزر نکردن که برام گفت با پماد حتما میره ولی نرفت

عمت چیو لیزر کرد کامل خوب شد یا بهتر شد

این ده روز رو هم تحمل کنید بعدش بهشون مراجعه کنید ان شاالله برطرف میشه  تجربه ندارم

مرسی عزیزم خدا کنه خوب شه