2777
2789
عنوان

خانما بیایین قضاوت کنین

202 بازدید | 11 پست

داییم اومدن از تهران به شهرستان الان دو سه تا از اقوام میخوام برن خونشون شب بعد شام مثل عید دیدنی به اونا گفتن که امشب بیایین ولی به من نگفتن پارسال اومدن من شام دعوتشون کردم شام از  بیرون آوردم الان شوهرم گفت تو دیگه جدایی باید به خودت زنگ میزدن تازه باید بگن یه شام دعوتم کنن من که اونا رو شام نگه داشتم از بیرون غذا آوردم و پذیرایی مفصل و ولی یه کیلو شیرینی فقط آوردن برام نه کادویی نه چیزی اولین بار بود میومدن خونم شوهرم گفت نمیریم منم گفتم باشه زیاد ماییل نبودم خودمم شوهرم کلا از اون داییم خوشش نمیاد به تظرتون درسته یا بهونه میاره 

از اون ورم مامانم میگه واسه خونه نویی میریم دعوت نمیخواد به شوهرمم بگم خونه نوییی میگه مکه اونا چی واسه ما کادو آوردن راستم میگه 

نظرتون 

قضاوت.مخصوص.خداست#  

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب توچی گلم انگاردودله هستی هم میخای بری هم میترسی شوهرت راضی نشه اگه میخای یجوری راضیش کن بهش بگوعیده وخوبیت نداره جلوجمع قهرکنه یاناراحت شه برید ازنوشروع کنیدگذشته هاگذشته

خوب دارن میرن عید دیدنی دیگه دعوت که نکرده خودش 

خوب شما هم برید یه جعبه شیرینی ببرید

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خب توچی گلم انگاردودله هستی هم میخای بری هم میترسی شوهرت راضی نشه اگه میخای یجوری راضیش کن بهش بگوعی ...

نه نمیاد اگه دعوتی نباشه میگم انقد اهل رفت و آمد نیست  فقط با دعوتی میاد جاییی اخلاقشه 

الانم باید زن داییم یه زنگ میزد به من که شام بیا یا حداقل یه شام دعوتم می‌کرد من اونارو شام نگه داشتم پا گشام نکرده اصلا 

قضیه شام ک ازبیرون اوردی ازکسی ن انتظارن توقعی نداشته باش چون شایداونا وضع مالیشون خوب نباشه یااون م ...

نه بابا توپه وضعشون عالیییییی پا گشام نکرده اصلا چهار ساله عروسی کردم چون شهره دیگن الان که اومدن یه شام دعوت میکردم یا الان یه زنگ میزد میگفت بیایین شمام