2777
2789
عنوان

کیست سینه

564 بازدید | 15 پست

سلام 

کسی تجربه داره در این مورد ؟ من سینه راستم خیلی درد میکنه میزنه به دستم و پشت کتفم ، یبار چهار ماه پیش رفتم سونو گفت کیست ۶ میلیمیتری هست توی سینه راستم 

فقط چند روز پریودم اوکی هست دردم 

دو سه روز بعد از پریودم دوباره شروع میشه 

چیکار باید کرد ؟؟

مامانم،فعلا هیچیش نیست فقط ازنوک پستانش مثل شیرمیومده که گفته بعد۵ ماه بازبیاد

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

منم کیست سینه دارم فیبروآدنوم ..ولی اصلا درد نداره 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درد سیته داشتم بعد سونو متوجه چند کیست 5 میلی و فیبرو کیستیک هر دو سینه شدم ولی درد سینه تقریبا همیشگی تو سینه چپ دارم چاره ای نیس باهاش میسازم 

پیاده روی مصرف کم چای و شیرینی تو کاهش درد موثره

منم درد سیته داشتم بعد سونو متوجه چند کیست 5 میلی و فیبرو کیستیک هر دو سینه شدم ولی درد سینه تقریبا ...

دقیقا به منم گفتن هر دو سینه فیبروکیستیک هست 

دارو ندادن بهتون ؟؟ 

منم خیلی درد دارم کلافم میکنه و میترسم 😔

دقیقا به منم گفتن هر دو سینه فیبروکیستیک هست  دارو ندادن بهتون ؟؟  منم خیلی درد دارم کلا ...

نه عزیزم من قبلش فک میکردم سرطان دارم همش دستم رو سینه بود از ترس 

ولی بعد سونو و معاینه خاطر جه شدم ک سرطان نیس و درد نشانه خوشخیمی سینه هست 

اگ استرس و بزاری کنار مطمینا درد بهتر میشه

گاهی ب کتفم میزنه کیست من بیشتر قسمت نوک سینه هست و سوزشی ودرد همین ک دستم ب اون قسمت میخوره خیلی در ...

ممنونم که جواب میدی 

منم پشت کتف راستم خیلی درد میکنه فکر کردم شاید مال اینه 

ممنونم که جواب میدی  منم پشت کتف راستم خیلی درد میکنه فکر کردم شاید مال اینه

اینو نمیدونم عزیزم ولی احتمال زیاد استرس داری و زیاد بهش فک میکنی منم خیلی بهش فک میکردم و حس میکردم تمام استخونای اطراف درد دارن بعد اینک دکتر گفت اصلا خطرناک نیس بهش فک نمیکنم ودردشم کمتر شده