bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 عنوان خانوما 61 بازدید | 10 پست میشه بیاین از ته دلتون واسم دعا کنین به یه خواسته ای که دارم تا یک ساعت دیگه مشخص میشه برسم تورو خدا دعا کنین منم واستون دعا میکنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/01/08 | 18:20 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1saji7 عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 1174 انشاءالله هرچی خیره اتفاق می افته راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 انشاءالله هرچی خیره اتفاق می افته انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
آناهید98 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8692 ان شاالله خدا بهت آرامش و خوشبختی بده عزیزم استرس نداشته باش به خودت مسلط باش درست میشه نگران نباش عزیزم بالاتر از مرگ که نیست یکم آروم باش خواهش میکنم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 ان شاالله خدا بهت آرامش و خوشبختی بده عزیزم استرس نداشته باش به خودت مسلط باش درست میشه نگران نباش ع ... ددورت بگردم حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 سلام عزیزم خوبی کارت ب کجا رسید؟ سلام فدات هیچی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 انشالله اقا امشب بهت عیدی بدن😥🙏 انشالله توام حاجت روا شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
آناهید98 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8692 ددورت بگردم حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه مرسی عزیزم