2777
2789
عنوان

اسم بچه

226 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من 5 ماهه بچه دار شدم پسره اسمشوبه انتخاب مادرم وبقیه عطاگذاشتیم ولی نه خودم دوستش دارم نه شوهرم از طرفی هم نمی‌خوایم خانواده هامون باتغییرش ناراحت بشن چکارکنیم نظرخودمون اریابودولی مقصرشوهرم بود که ازهمه نظرخواهی کردحالاخودشم صداش نمیزنه از طرفی هم راضی به عوض کردنش نیست

چه عجیب

الهی تنش سالم باشه

حالا همونی ک دوس دارین صداش بزنین

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از همه نظرخواهی کرد اسمشو تو باید انتخاب میکردی

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

خب بد کاری کردید، بقبه هم بد کاری کردن. و ببخشید کی اسم نوزاد این دوره رو میذاره عطا؟!

اگر راه داره که ببرید عوض کنید هرکسم میخواد ناراحت بشه بشه

مگه تو این دوره مردم چند تا بچه دارن که اسمشم به سلیقه خودشون نباشه

تو خونه اسمی که دوست دارید صدا بزنید ولی کلا درمورد اسم بچه نظرخواهی اشتباهه پدرمادرای دوطرف درکل شاید هفته ای یکبار بچه رو ببینن شما هرلحظه باهاشید باید اسمش مورد پسند دوتاتون باشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

🥴🥴🥴مگه بقیه میخان بزان یا بقیه ساختنش... 

اونا چندتا اسم بهتون پیشنهاد دادن... حتما ک نباید ب حرف کرد ببخشید ها درو تخته خوب باهم جورید هردو ساده اید🤦‍♀️

اسمی ک دوس دارین بزارین تا زمانی ک صداش می‌زنید اعصابتون با یادآوریش خورد نشه بقیه کیلو چندن اه اه اه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز