2777
2789
عنوان

دیشب😭

213 بازدید | 14 پست

دیشب سالگردازدواجمون بود.مثل همیشه که توخوشیا یکی باید گندی بزنه به حالمون خونواده شوهرم گندزدن بعد من جلو خونوادم سرشوهرم خالی کردم خیلی بدحرف زدم باهاش گناه داشت 😭ولی اون هیچی نگفت ارومم کرد.غرورشوشکستم.خودم باشم شوهرم جلوخونوادش اینجوری باهام حرف بزنه طلاق میگیرم😑

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که متوجه اشتباهت شدی کافیه برو باهاش صحبت کن

الان رفتارش باهام عادیه انگارنه انگارچیزی شده منم عادی رفتارکردم ولی عذاب وجدان دارم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
عزیزم قدر شوهرتو بدون بخدا اینقد من شوهرم بیشعوره از آدمای دیگه اینجور چیزایی میشنوم باورم نمیشه

میفهمم.براهمین منم الان عذاب وجدان دارم.خواهرم گفت هرکی دیگه جاشوهرت بود میزد توگوشت

جبران کن حتما بهش بگو که پشیمونی حتما

روم نمیشه😢

هپین عذاب وجدان ادمو دیونه میکنه

اره دقیقا.کلا شرمندم میکنه شوهرم

الان رفتارش باهام عادیه انگارنه انگارچیزی شده منم عادی رفتارکردم ولی عذاب وجدان دارم

برو بهش بگو از رفتار دیشبم پشیمونم ببخشید هردوتون باید یاد لگیرید وقتی میدونید کارتون اشتباه از هم معذرت خواهی کنید و غرور و بزارید کنار

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
برو بهش بگو از رفتار دیشبم پشیمونم ببخشید هردوتون باید یاد لگیرید وقتی میدونید کارتون اشتباه از هم م ...

شوهرم اهل معذرت خواهیه وغرور نداره اصلا ولی من نه سختمه

شوهرم اهل معذرت خواهیه وغرور نداره اصلا ولی من نه سختمه

خیلی بده باعث نابودی رابطه میشه کم کم این عادت و از خودت دور کن

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
خیلی بده باعث نابودی رابطه میشه کم کم این عادت و از خودت دور کن

اره میدونم😣