2821
2789
عنوان

جوش جوانی😒

270 بازدید | 32 پست

سلام

من جوش خیلی میزنم چند تاشون خیلی وقته روی صورتم هستن نمیرن بنظرتون برم دکتر؟ ولی آبجیم میگه دکترم بری اینا جوش جوونیه طبیعیه تو این سن ولی خب اصن اعتماد ب نفس ندارم☹️

اره برو دکتر میشه کنترلش کرد 

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

نه برو دکتر بهت ژل و صابون میده جوشات خوب میشه و باعث میشه کم تر جوش بزنی

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

فک کنم منظورش بلوغه

آخه از یه سنی تا چند ماه جوش میزنه صورت

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

فقط صابون زیتون رودبار سنتی 

محشره دو روزه میزنم متوجه تغییر شدم

😍🦋

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بابا اینایی که میگن جوش جوانیه و یه شکم بزایی درست میشه بی سوادن از هیچی خبر ندارن شما برو دکتر منشا و دلیل جوشاتو دقیق پیدا کنه میگه چیکار کنی دیگه جوش نمیزنی

مثلا دلیلش میتونه کبدت باشه

یا استرس

یا تخمدان و فلان

هرکدوم باشه حلش میکنه

2824
2823
2791
2779
2792