2777
2789
عنوان

25 سالمه و 5 ساله که ازدواج کردم

350 بازدید | 14 پست

5 ساله که ازدواج کردم و یه پسر کوچولوی 8 روزه دارم. بعد از اینکه بچه ام بدنیا اومد اعتماد به نفس خودم رو از دست دادم چجوری میتونم یکم بیشتر رو خودم کار کنم و حال دلم رو بهتر کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا داره تبلیغ میکنه چه نشستن بهش راه حل می دن😂

یعنی چی تبلیغ چی؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یعنی چی تبلیغ چی؟

اون لینک "اعتماد به نفس" تبلیغشه

از این تبلیغای کلیکی

یعنی کنجکاو بشی بزنی روش

به ازای هر باری که اون صفحه باز میشه درامد داره برای تبلیغ کننده

بازدید اون سایت هم بالا میره

مثل تبلیغای نی نی سایت

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اون لینک "اعتماد به نفس" تبلیغشه از این تبلیغای کلیکی یعنی کنجکاو بشی بزنی روش به ازای هر باری که ...

چ جالب و چ زرنگ

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
به خودت برس  لباسای جدید بگیر  ورزش کن  ارایش کن

راستش بچه کوچیک داشتن خیلی سخته تازه چهار و پنج صبح میخوابی و از اونور دوباره هفت صبح باید بیدار شی و دیگه وقتی برای آرایش کردن نمیمونه و انقدر بعد از زایمان درد دارم که دیگه باشگاه نمیتونم برم. شما چ ورزش هایی رو پیشنهاد میکنید؟

بابا داره تبلیغ میکنه چه نشستن بهش راه حل می دن😂

ن راستش قصدم تبلیغ نبود اون ی سایته که داشتم سرچ میکردم باهاش اشنا شدم . فراموش کرده بودم انتهای تاپیکم بنویسم که راهکارای اینو خوندم و دارم اجرا میکنم و اگه کسی راهکار بیشتری داره لطفا بهم بگه. چون تازه عضو شدم و تاپیک های اولمه بلد نبودم ادیتش کنم