5 ساله که ازدواج کردم و یه پسر کوچولوی 8 روزه دارم. بعد از اینکه بچه ام بدنیا اومد اعتماد به نفس خودم رو از دست دادم چجوری میتونم یکم بیشتر رو خودم کار کنم و حال دلم رو بهتر کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اون لینک "اعتماد به نفس" تبلیغشه از این تبلیغای کلیکی یعنی کنجکاو بشی بزنی روش به ازای هر باری که ...
چ جالب و چ زرنگ
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
راستش بچه کوچیک داشتن خیلی سخته تازه چهار و پنج صبح میخوابی و از اونور دوباره هفت صبح باید بیدار شی و دیگه وقتی برای آرایش کردن نمیمونه و انقدر بعد از زایمان درد دارم که دیگه باشگاه نمیتونم برم. شما چ ورزش هایی رو پیشنهاد میکنید؟
ن راستش قصدم تبلیغ نبود اون ی سایته که داشتم سرچ میکردم باهاش اشنا شدم . فراموش کرده بودم انتهای تاپیکم بنویسم که راهکارای اینو خوندم و دارم اجرا میکنم و اگه کسی راهکار بیشتری داره لطفا بهم بگه. چون تازه عضو شدم و تاپیک های اولمه بلد نبودم ادیتش کنم