2777
2789
عنوان

خانمای صبوراروم مودب بیاین

166 بازدید | 9 پست

من شوهرم خیلی دوستم داره وازهمه لحاظ تمام سعیش واسه راحتی وخوشی من میکنه، 10 ساله ازدواج کردیم تنهامشکلی که داره یهویی تندوبداخلاق میشه توی خونه یاجمع،اونم توهین واینچیزانیست فقط همون حرفوباتن صدای بالا میگه اگه بتونم تحمل کنم یامعذرت خواهی وتلافیه بعدش امامشکلم اینه خیلی عصبیم

اگه خونه باشم بهش انقدرتوهین وبی احترامی میکنم تابالاخره صداش دربیاد اگه هم توجمع باشیم خوردش میکنم، نمیتونم مثل یه خانم رفتارکنم مثل مردای غد ولات ویه دندنم

اگه خونه باشم بهش انقدرتوهین وبی احترامی میکنم تابالاخره صداش دربیاد اگه هم توجمع باشیم خوردش میکنم، ...

خوش بحالت   

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کن که با عصبانیتت و توهین کردنت شخصیتت کوچیک میشه و از ارزشت کم میشه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
به این فکر کن که با عصبانیتت و توهین کردنت شخصیتت کوچیک میشه و از ارزشت کم میشه

میدونم 10 روزه خونهست دچی نکشیدازدست من ولی الا من چی پشیمونم بازم عمرم وعشقم ازدهنش نمیفته بازم کارتش دست منه مامانش اسم من بیاره یاخوهرووبرادرش جرشون میده، هرجابگم میره هرکاربگم میکنه بدون اینکه بهم بگه گوشیم شارژ نمیکنه بااین وجود بازم اذیتش مبکنم حس میکنم یادیو نه شدهم یادعابرام گرفتن