2777
2789
عنوان

خواب و درد

63 بازدید | 8 پست

خب من امروز از خواب بیدار شدم و موقعی که بیدار شدم حدود چند ساعت قبلشم این درد همراه بود

مسئله اینه ک من بیدار شدم همونطور ساعتای قبلش درد داشتم مثل اینکه مثلا شما تو ی دعوا باشید و با مشت و لگد به شکمتون و اطرافش کوبیده باشن بدون اینکه واقعا اینکاررو انجام داده باشید

علتش چی میتونه باشه

کسی مقاله ای در راجب اینا خونده؟

شاید جن ها اینکارو کردن 

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خالم زیاد اینجوری میشد میگفت ب پهلوم یجوری زدن پریدم از خاب

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
دختر خالم زیاد اینجوری میشد میگفت ب پهلوم یجوری زدن پریدم از خاب

نه نمیدونم خواب دیدم یا نه ولی شایدم دیدم یادم نمیاد بعد خیلی هم بیدار شدم و کلا من عین خرس میخوابم دیگه پا نمیشم این اولین بار بود🤣