2777
2789
عنوان

من نگرانم خیلی

135 بازدید | 9 پست

28سالم شده.پنج ساله در انتظار بچم.همینطور سنم داره می ره بالا..نگرانم.دوبار ای وی اف انجام دادم نشده.شوهرم یه کم ضعیفه فقط که اونم دکتر گفت مهم نیست..من خیلی نگرانم این انتظار تا کی قراره ادامه داشته باشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۹سالمه الان باردارشدم نگران نباش عزیزم.به خودت استرس نده انشالله خیلی زود نتیجه میگیری دیگه همه ی ناباروریا درمان میشن.

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
ایشالا تموم میشه فقط تحت نظر دکتر باش هر کاری پیگه انجام بده 

نمیدونم کدوم دکتر بهتره..تحت نظر یکی هستم دوساله

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

من ۲۹سالمه الان باردارشدم نگران نباش عزیزم.به خودت استرس نده انشالله خیلی زود نتیجه میگیری دیگه همه ...

اطراف من هرکی بعد من ازدواج کرده بچه دار شده.از این بی عدالتی خدا خیلی ناراحتم

انشالله امسال به مراد دلت برسی عزیزم؛ ناامید نشو بعضیا هستن سنشون از تو خیلی بیشتره هنوز مادر نشدن

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
اطراف من هرکی بعد من ازدواج کرده بچه دار شده.از این بی عدالتی خدا خیلی ناراحتم

انشالله شماهم میشی...توکلت به خدا باشه هزیزم میدونم الان ناراحتی ولی خدا همیشه بهترین زمان رو برای هرچیزی درنظرمیگیره بهش اعتماد کن.یکی زود ازدواج میکنه دیر بچه دارمیشه یکی دیر ازدواج میکنه زود بچه دارمیشه زندگیا وشرایطا متفاوتن میدونم سخته ولی با مقایسه خودتو اذیت میکنی

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌