2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭😭😭😭

176 بازدید | 15 پست

از آخرهای اسفند گلو درد و آبریزش بینی داشتم

دکتر بهم گف که گلوت چرک کرده و بهم کپسول آموکسی سیلین داد

منم خوردم تا همین دیروز

ولی امرور صبح دوباره گلو ام می سوخت و سرفه هم داشتم

دوباره رفتم دکتر

دکتر گف چون علائم کرونا رو دارم

مشکوکم

البته من هیچ مریضی زمینه ای مثل دیابت و... ندارم و کاملا سالمم. سطح اکسیژنم هم چک کرد ، کاملا نرمال بود.

الان هم چن ماه دیگه ۱۷ سالم میشه😔

کسی هست با این علائم باشه و بهش بگن مشکوکه؟ و بعدش که رفته تست کرونا داده

جواب اش مثبت باشه

خواهش میکنم راهنمایی ام کنین😭😭😭

گلوت نگاه کن ببین التهاب داره ؟قرمز ورم داشته بتشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا هم مثل بقیه بیماری ها. خوب میشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین عزیزم ...شما با سرفه بری دکتر مشکلت هر چی که باشه میگن کرونا ...تو احتیاط کن اصلا هم نترس ...وقتی سنگین باشع از همون اول سنگینه ...پس با خیال راحت یه مدت قرنطینه بمون بجاش بدنت کمی ایمنی پیدا میکنه 

کرونا نیست .احتمالا الرژی فصیله .منم ابریزش و سرفه دارم کمی .ینی چون همیشه بهار این حالم میدونم الرژ ...

نمیدونم والا

مادرم هم آلرژی فصلی داشت

ولی خو من هیچ وقت آلرژی نداشتم😕

گلوت نگاه کن ببین التهاب داره ؟قرمز ورم داشته بتشه

اره

امروز دکتر گلو ام رو معاینه کرد گف التهاب داره و ی ذره قرمزه

بخاطر همین گلو ام می سوخت

این هم جز علائم کرونا هس؟؟؟

چند روز مرتب سوپ بخور و آویشن و پونه دم کن بخور بهتر میشی‌ من یه روز بعد از ظهر از خواب بیدار شدم گلوم وحشتناک درد میکرد شوهرم گفت کرونا انگلیسیه😐😐 رفتم دکتر دیفن هیدرامین داد قرقره کردم با سفکسیم یه هفته ای خوب شدم

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
نه هنوز نگف که برم تست بزنم تنگی نفس و تب و بدن درد نداشتم

خب پزشک تشخیص میده. اگه تشخیصش کرونا باشه که تست ازت می گیرن. اگه امکانش رو داری تست بده.
و اصلا نگران نباش.
نگرانی نداره عزیزم. ویروسه. و شما هم سنی نداری. خطر نداره مادرجان  

اره امروز دکتر گلو ام رو معاینه کرد گف التهاب داره و ی ذره قرمزه بخاطر همین گلو ام می سوخت این هم ...

نه جز علائم نمیدونم اما احتمال زیاد حساسیت چون منم گلوم التهاب داره وقرمز وخونی شده  زمستون وبهار اینجوری میشم چندبار.شربت اکسپورانت برا التهاب گلو عالیه من دیروز تاحالا میخورم ۵۰درصد بهترشده

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧