2777
2789
عنوان

کنکورر

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 16 پست
سلام بله من یه توضیح کلی بدم 😊 من تو این سالها هیچی نخوندم 😓راستش یه زمان کلا بیخیالش شدم  ...

ممنون از توضیحت

من هم مدرسم عادی بود برای همین سال اول قبول نشدم و سال بعد خودم خوندم و کاملا درکت میکنم

از نظر درسی هم حدودا 15 ماه وقت داریم که کافیه

از نظر رشته دانشگاهی ، من خودم واقعا فرهنگیان رو دوست دارم به دلیل استخدام رسمی ، حقوق دانشجویی ، امنیت و محیط خوب شغلی و.ساعت کاری . البته تو رشته های دیگه هم شما می تونید در زمان دانشجویی درآمد داشته باشید . مثل پزشکی تو دوران انترنی حقوق می گیرید و حتی می تونید از طریق مشاوره و تدریس همون اندازه دبیری در آمد داشته باشید. به نظرم ما همه تلاشمان رو بکنیم که بهترین رتبه رو بدست بیاریم و حق انتخاب داشته باشیم . 

در مورد اینکه نمونه برنامه میخواهید هم کاملا بهتون حق میدم . مشکلی نیست ..یکم همینجوری بدون هزینه بریم جلو ببینیم چی میشهتو شخصی بهم پیام بدید که بهتون شماره بدم 

و.اما من باید یک ساعت باهاتون چت کنم و با شما ، اوضاع هر درس ، مشغولیت ها و روحیات تون و ... آشنا بشم تا بتونم مناسب خودتون بهت برنامه بدم

ممنون از توضیحت من هم مدرسم عادی بود برای همین سال اول قبول نشدم و سال بعد خودم خوندم و کاملا درکت ...

ممنون عزیزم میگما لازم نیست حتما اختصاصی برای من مثلا یه نمونه از برنامه که برای دانش آموز دیگه هست رو هم بفرستی کفایت میکنه 

میخوام کلی ببینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.