2777
2789
عنوان

کنکورر

162 بازدید | 16 پست

سلام دخترا .

واسه شما هم شده برای کنکور یه درسی رو تو کنکور بخواید صفر یا  کم بزنید ؟

از یه طرف اگر بخوایم تو این درس به اندازه بقیه درس ها ماهر شیم وقت نمیشه . از طرف دیگه درصد زیر ۳۰ تو کنکور جواب نمیده .

من یه راهکار دارم براتون 

تو هر درسی که ضعیف هستید ،کافیه ۳ تا ۵ روز به طور کامل ،بهش وقت اختصاص بدیم . میگید چه طوری؟

این جوری که ما چند روز دائما شاید ۱۲ ساعت تو  روز باهم درارتباط هستیم ۵ ساعتش رو من بهتون درس میدم بقیشو خودتون از رو فیلم و تکالیفی که من بهتون میدم که شامل تست های برگزیده هست تمرین میکنید.  در طول این زمان من به عنوان مشاور بهتون برنامه میدم ، رفع اشکال میکنیم و ازتون درس میپرسم که مطمئن شم یاد گرفتید. با من باشید روزی ۱۵ ساعت درس میخونید چون من دائما براتون برنامه میریزم و اونو میخوام درجا از شما

۴ روز مشاور و فیلم و برنامه خودتون و فراموش کنید . می ارزه یه درس ۱۰ ۲۰ درصدی رو برسونید ۵۰ .

راستی من خودم دانشجوی پزشکی ام و واقعا از پس اینکار بر میام .

کسی هست بخواد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم هزینش چقدره😘

سلام گلم ، برنامه هر روز به این شکل هست 

۱ - ۳ ساعت تدریس داریم .به صورت فیلم با حجم کم

۲- بعد از طریق واتساپ ۱ ساعت رفع اشکال

۳ - بهتون تکلیف میدم همون روز انجام بدید و رفع اشکال میکنیم 

۴ - آزمون از تدریس اون روز میگیرم

۵   برنامه و روش و منبع مناسب هم ارائه میدم 

و هزیش ۱۱۵ تومن بابت هر روز 

شاید فکر کنید خودتون میتونید از فیلم و جزوه های اینترنت بخونید ولی قضیه مهم پیگیری و پیوستگی هست . و اینکه تو فیلم های بیرون شما صرفا شنونده هستی ولی اینجا مثل شاگرد فعال و معلم پیش میریم . همزمان درس میخونیم ، رفع اشکال میکنیم، ازتون سوال میپرسم و آزمون میگیرم ، برنامه میدم و پیگیر برنامتون میشم ، یه همراه دارید که علاوه بر تدریس روزی ۱۲ ساعت مثل مشاور کنارتونه و این بهتون انگیزه میده .

خدایی ۱۱۵ تومن حتی پول ۳ جلسه تدریسم هم نیست و من علاوه بر اون همراه درسیتونم میشم و کلی وقت میذارم. 

پیشنهاد میکنم واسه یه درس امتحان کنید . 

برنامه چند روزه مد نظرتون هست؟ چه رشته ای هستید؟

رشتم تجربیه 

میخوام برای ۱۴۰۱ آماده بشم 

نظام قدیمم 

نمی دونم چطور بخونم خودم نظرم اینه دوماه فقط عمومی هارو بخونم بعدش کم کم اختصاصیارو

رشتم تجربیه  میخوام برای ۱۴۰۱ آماده بشم  نظام قدیمم  نمی دونم چطور بخونم خودم نظرم ...

رشته هدفتون چی هست ؟

فکر می‌کنید در حال حاضر به طور میانگین از ۱۰۰درصد ، به خودتون چه درصد و رتبه ای میدید 

این سال ها پشت کنکور بودید یا دانشگاه رفتید یا مشغول کار یودید؟

یا هر چیزی که به نظرتون گفتنش بهمون کمک میکنه 

اگه جواب اینا رو بدید بهتر راهنمایی تون میکنم   . اگه اینجا راحت نبودید تو شخصی بگید من درخواست میدم

اگر هدفتون کنکور سال ۱۴۰۱ باشه  . حتما با کمک هم میتونیم موفق شیم ایشالا

[QUOTE=183048950]رشتم تجربیه  میخوام برای ۱۴۰۱ آماده بشم  نظام قدیمم  نمی دونم چطور بخونم خودم نظرم ...[/QUOTEاز اونجایی که بعضی شاگردام تو تیزهوشان درس میخونن و یا بیرون میرن کلاس ، تدریس معلماشون، برنامه درسی مطالعشون ، روش کارشون ، منابع و جزواتشون رو دارم   تجربه های درسی خودم هم که هست . و خدا رو شکر شاگردام ازم راضی ان مخصوصا از نظر حفظ انگیزه و افزایش ساعت مطالعه . و اینکه در کنارش هر جا لازم داشته باشن بهشون درس هم میدم

هزینه ماهیانه هم از ۱۰۰ تومن هست تا ۵۰۰ تومن . بستگی داره شما به چه خدماتی احتیاج داشته باشی 

فقط اینکه من خودم هم بعد پشت کنکور موندن پزشکی آوردم برای همین شرایط شما درک میکنم و به مشاوره صرفا به عنوان شغل و منبع درآمد فکر نمیکنم چون آینده و زندگی یه آدمه.  و حتی بیشتر از دریافتیم واسه بچه ها وقت و انرژی صرف میکنم 

راه و روش رسیدن به رتبه زیر ۳۰۰۰ رو هم بلدم

اگه سوال دیگه ای دارید من درخدمتم

الآن تاپیک های کنکوری تو خوندم . و یه چیزایی متوجه شدم . اصلا نگران نباش  ، اگر بخونی حتما حتما موفق میشی و سال بعد این شمایی که انتخاب میکنی بین پزشکی ها و پیرا پزشکی ها و فرهنگیان ( تو طول سال من در مورد همه اینا کارشون حقوق‌شان ، رتبه قبولی هر دانشگاه میگم برات) . و اینکه نظام قدیمی ها خیلی قوی ترن مخصوصا اینکه کنکوری های سال1401 مدرسشون همش آنلاین بوده و درست و حسابی یاد نگرفتم. ظرفیت ها  هم که از امسال اضافه شده . سال کنکور هم به هیچ وجه خسته کننده نیست اتفاقا آدم به خودش افتخار میکنه که داره برای هدفش و زندگیش و آیندش تلاش میکنه و یه حس توانمندی بهت دست میده که میتونی روزی 10 تا 16 ساعت درس بخونی

تازه ما میتونیم تو این دو سه ماه اینور ، نقاط ضعفمون و ایرادات رو حل کنیم و اول از ساعت مطالعه کم و برنامه متفاوت شروع کنیم و.پیش بریم تا سال بعد که ایشالا با آزمون ها و خیلی حرفه ای 

الآن تاپیک های کنکوری تو خوندم . و یه چیزایی متوجه شدم . اصلا نگران نباش  ، اگر بخونی حتما حتما ...

سلام بله من یه توضیح کلی بدم 😊

من تو این سالها هیچی نخوندم 😓راستش یه زمان کلا بیخیالش شدم 

تو مدرسه عادی هم درس خوندم و معدلم هم بالا نبود 

حالا دوست دارم بخونم 

چرا دروغ بگم تمام فکر و ذکرم تو پزشکی بود 

ولی الان که بیشتر فکر میکنم اینکه روپوش سفید بپوشمم زیاد دردیو ازم دوا نمیکنه و اگه بخوام منتطقی فکر کنم باید منبع درآمدی داشته باشم تو طی سالهای دانشجویی

واسه همین فکرم رفت به فرهنگیان 

حالا اگه بشه شما به من یه برنامه بدین مثلا واسه یه هفته یا یه ماه ببینم اصلا میتونم با این پیش برم اگه اوکی بود ادامه بدیم 

یعنی یه جورایی امتحانی