2777
2789
عنوان

جوجه کباب

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میشم اگه بدی،اگه پیج اینستا داره اونم بده بیزحمت 

این شماره مطبش هست تماس بگیر بگو راهم دور هست میخوام غیرحضوری ویزیت بشم فکر کنم قبول کنه چون دوستم رو غیرحضوری ویزیت کرد،  01152246585

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

چراضرر داره رانندگی مثل ورزشه دیگه انگار 

حتی اونایی که سالمم هستن یه مدت میشینن پشت فرمون لگنشون درد میگیره که، فکر می‌کنم به خاطر کلاژ و ترمز و همینطورم نشستن طولانی مدت به یه حالت باشه، به هرحال ارتوپد به من گفت برات ضرر داره 

ممنون عزیزم راستی من رفتم مومیایی سیاه خریدم حالا نمیدونم اصله یا نه میشه عکس مال تو رو ببینم؟ازکجابفهمم اصلا و چجوری بایداستفادش کنم؟شما چن وقته استفاده میکنی و بنظرت خوب بوده برات؟

ممنون عزیزم راستی من رفتم مومیایی سیاه خریدم حالا نمیدونم اصله یا نه میشه عکس مال تو رو ببینم؟ازکجاب ...

من تموم کردم ولی تو نت عکسش هست رنگش مایل به سیاهه، صبح ناشتا اندازه یه نخودشو با شیر باید بخوری، برای درد مفاصل خیلی خوبه 

خیییییلی ممنونم ازت که انقد وقت گذاشتی برام عزیزدلم خدا اجرتو بده ایشالا😍😍😍😍😍❤❤❤❤

خواهش میکنم گلم، چون خودم دردش رو کشیدم میدونم چقدر سخته امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم

خیییلی کمکم کردی ممنونم ازت واقعا❤❤❤❤❤😘

خواهش میکنم عزیزم، فقط اگه با دکتر علیپور تماس گرفتی به منم خبر بده ببینم چی گفت 😘

خواهش میکنم عزیزم، فقط اگه با دکتر علیپور تماس گرفتی به منم خبر بده ببینم چی گفت 😘

سلام عزیزم خوبی همسر من کورتون مصرف کرد و پاش اینطور شد الان یک ماه نیم عمل دکومپرشن کرده ولی لنگش خوب نشده دردش کم شده میدونی چقد طول میکشه خوب بشه یکی هم الان ما اهنربا بزاریم به درد میخوره ؟

عریزم چیکار کردی پاتو رفتی عکس چی شد نتیجه

آره گلم هم عکس گرفتم هم ام آر آی ولی خداروشکر چیزی نشون نداد تو عکس ها،ولی گف ۲ ماه یکبار باید بیای ویزیت و سر۶ ماه هم دوباره بری ام آر آی چون معمولا کورتون ۶ ماه میکشه تا خودشو نشون بده خدا کنه چیزی نباشه بازم،ولی پاهام بعضی وقتا شدیدا درد دارن،مشکل شما چیه