2777
2789
عنوان

جوجه کباب

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 45 پست
بیماری من نکروز گرید ۳ هست و نمیتونم بشینم روی زمین چون لگنم درد میگیره مگه اینکه پای بیمارم رو دراز ...

دکتر فقط رادیوگرافی فرستاده با یه سری غضروف ساز و مسکن داده گف اگه بهتر نشدم برم ام آر آی،مال شما مگه خیلی دیر فهمیدین؟مگه درد نمیکرد که دیر متوجهش شدین؟ اخه من مفصل رانم خیلی درد دارم زانوم هم همینطور مال شما چطور بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص چاقی خوردم که الان فهمیدم کورتون داشته یکماه خوردم

اگه کورتون خوردید که حتما نکروز هست، ولی خوب چون زود فهمیدید ممکنه با غضروفساز و طب سوزنی و اینا خوب بشین، من دیر متوجه شدم که بیماریم نکروز هست چون من پیش پزشک عمومی رفتم و نتونست تشخیص بده تازه واسه دردم هم بهم بتامتازون داد که اونهم کورتون هست، 

حتما تا دیر نشده درمانتون رو پیگیری کنید، شما کدوم شهر هستید نمیتونید پیش دکتر علیپور برید؟

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

اگه کورتون خوردید که حتما نکروز هست، ولی خوب چون زود فهمیدید ممکنه با غضروفساز و طب سوزنی و اینا خوب ...

من ارومیه هستم،یعنی هرکی قرص چاقی خورده صد درصد نکروز میشه؟یعنی انقد زود اثر میکنه؟،من از ۲۲بهمن تا ۲۰ اسفند خوردم روی ۳ تا بعدم ۲ تا،بعد یه سوال دیگه شما چجوری متوجهش شدین؟درد ران و زانو داشتین یا چی 

من ارومیه هستم،یعنی هرکی قرص چاقی خورده صد درصد نکروز میشه؟یعنی انقد زود اثر میکنه؟،من از ۲۲بهمن تا ...

کورتون میتونه باعث نکروز بشه ولی نه اینکه صد در صد شما دچارش شده باشید، این رو باید دکتر تشخیص بده ولی اکثرا تو سایت به من پیام میدن که کورتون استفاده کردیم الان تمام علائم نکروز رو داریم ولی تو عکسمون چیزی نشون نمیده، به هرحال به نظرم اگه علائم دارید از همین الان درمان کنید خیلی بهتره چون نکروز پیشرفت کنه دیگه درمانی براش نیست واینکه نکروز تو مراحل اولیه تو عکس نشون میده، به هرحال یکسری کارها هست که میتونه حالتون رو بهتر کنه ولی خوب حتما پیش یه دکتر خوبم برید، مثلا طب سوزنی خیلی خوب هست، مومیایی سیاه اصل اگر بتونید پیدا کنید و بخورید خیلی خوبه، پای مرغ، کله پاچه، پودر پوست تخم مرغ( طرز تهیش تو نت هست)، پماد مفاصل طب اسلامی و همینطور صاف کننده خون طب اسلامی و ماساژ آروم با روغن زیتون، اینا میتونه کمکتون کنه  بادکش درمانی و زالو درمانی هم میگن خوبه ولی من هنوز انجام ندادم

من ارومیه هستم،یعنی هرکی قرص چاقی خورده صد درصد نکروز میشه؟یعنی انقد زود اثر میکنه؟،من از ۲۲بهمن تا ...

من اوایل علائمم به اینصورت بود که یه درد مبهم تو لگنم داشتم که دقیقا نمیتونستم محلش رو نشون بدم، ولی درد به شونه‌ها و مچ دستم هم میزد، زانوم رو نمیتونستم خم کنم ، و جورابم رو نمیتونستم خودم پام کنم، توالت فقط فرنگی میتونستم استفاده کنم وگرنه خیلی لگنم درد میگرفت، نشستن روی زمین هم برام دردآور بود، من حتی شب موقع خواب هم درد داشتم، البته بیماری من گرید ۳ و ۴ بود و توی ام آر آیم نشون داد که فمور چپم درگیر هست شما یه پاتون هست یا هر دوتا؟

من اوایل علائمم به اینصورت بود که یه درد مبهم تو لگنم داشتم که دقیقا نمیتونستم محلش رو نشون بدم، ولی ...

من پای راستم هستش از پشت و داخل لگن اصلا هم قطع نمیشه دردش فقط شاید یک ذره کمتر میشه بعد دوباره همونطوری میشه بقول شما شب ها هم درد داره،گفتین تو عکس رادیوگرافی مراحل اولش مشخص هست یا نیس متوجه نشدم

من پای راستم هستش از پشت و داخل لگن اصلا هم قطع نمیشه دردش فقط شاید یک ذره کمتر میشه بعد دوباره همون ...

میگن تو مراحل اولیه عکس معمولی نشون نمیده، چند نفرم تو نی‌نی سایت نوشته بودن کورتون استفاده کردن الان دو سه ساله که تمام علائم نکروز رو دارن ولی حتی ام آر آی شون هم هیچچی نشون نمیده ولی خوب درکل کارایی که گفتم میتونه حالتو بهتر کنه 

الان نمیلنگی اصلا؟رانندگی میتونی بکنی یعنی؟بعدم یه غضروفساز خوب بهم معرفی کن بیزحمت

راستش از آهنربا که استفاده کردم و ورزشام رو که انجام دادم دیگه لنگش ندارم مگر اینکه خیلی  کار کنم که اونطوری کمی میلنگم ولی فرداش که استراحت میکنم و آهنربامو میزارم دوباره خوب میشه لنگشم، غضروفسازم میگن فقط آمپول غضروفساز خوبه قرصاش اصلا به درد نمیخوره، به ارتوپد بگو برات آمپولش رو بنویسه، یا فورتئو یا سینوپار

اگه بتونی طب سوزنی بری میگن خیلی خوبه، مومیایی سیاه هم اگه تونستی از عطاری بخر فقط باید اصل باشه اصلش رنگش سیاهه 

راستی یه ورزشم بهت میگم هرروز انجام بده رو یه پله وایستا یه وزنه ۲/۵ کیلیویی به پای بیمارت ببند بعد بدون اینکه زانوتو خم کنی روزی دو بار هر بار ۵ دقیقه با اون پات که مشکل داره شوت بزن یعنی روی پای سالمت وایستا پای بیمارت رو به سمت جلو عقب مدام حرکت بده

راستش از آهنربا که استفاده کردم و ورزشام رو که انجام دادم دیگه لنگش ندارم مگر اینکه خیلی  کار ک ...

مرسی عزیزم که وقت میزاری برام مال تو اشتباه پزشکی بوده مال من رو خودم خودمو بدبخت کردم فقط ب خودم ناسزا میگم ک چرا اینکارو با خودم کردم، از آهنربا هات عکس میدی؟ و بجی ازکجا میتونم بخرم و قیمتشون چنده؟

گلم پرسیدم میتونی رانندگی کنی ج ندادی،پیاده روی چی مثلا خرید اینا هم نمیشه رف؟من چندین روزه خونم نمیدونم چطوری قراره بشه آخر عاقبتم خیلی ناراحتم و افسرده شدم من آدمی بودم دوسه ساعت بکوب راه میرفتم الان پامیشم یدونه مثلا خونه رو جمع کنم دادم در میاد😔😢 

مرسی عزیزم که وقت میزاری برام مال تو اشتباه پزشکی بوده مال من رو خودم خودمو بدبخت کردم فقط ب خودم نا ...

اگه میخوای آهنربا بگیری برای پات حتما باید قبلش از دکتر علیپور بپرسی که بگه چند گوسیش رو بخری خودش هم میدونه کجاها دارن، به من گفت ۱۵۰۰۰ گوسی بخرم(n52) من اینترنتی از ایران‌مگنت خریدم ولی الان انگار ناموجود شده، باید حتما ۲ تا آهنربا بخری من اونموقع دوتاشو یه تومن خریدم ولی الان یه دونش یه تومنه، البته یکی از دوستام برای لگنش رفت بهش گفت n42 بخره خوب اون ارزونتره، خواستی شماره مطب دکتر رو میدم شاید غیرحضوری هم ویزیت کنه

گلم پرسیدم میتونی رانندگی کنی ج ندادی،پیاده روی چی مثلا خرید اینا هم نمیشه رف؟من چندین روزه خونم نمی ...

من روز اول که رفتم پیش ارتوپد گفت رانندگی برات ضرر داره منم دیگه رانندگی نمیکنم ولی فکر میکنم بتونم، پیاده روی هم اولا تا جلو درم باید با عصا میرفتم ولی الان میتونم برم خرید و اینا ولی خودم سعی میکنم طولانی پیاده روی نکنم، یه جورایی میترسم ولی خوب تواناییش رو دارم