2777
2789
عنوان

جوجه کباب

681 بازدید | 45 پست

دوستان میخوام واسه مهمونام جوجه کباب درست کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید چی بهش بزنم خیلی خوشمزه بشه، اگه سبزی معطر خاصی هم میزنید لطفا بگید، ممنون میشم🙏

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک فلفل زردچوبه زعفرون حسابی با سس مایونز دیگه هیچی نزن چون چیزای خاص خیلی طعمشو عوض میکنه وممکنه سلیقه کسی نباشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عزیز جان شما چیکار کردی با سیاه شدن لگنت؟چن ساله داری تحمل میکنی و میلنگی یعنی؟میشه راهنماییم کنی من ...

من از سال ۹۶ دچار این بیماری شدم، اوایل خیلی درد و لنگش داشتم ولی خوب الان بهترم، نمیدونم شما تو چه مرحله‌ای هستید ولی خوب من خیلی راهها رو رفتم چون دلم‌ نمی‌خواست تو این سن مفصل مصنوعی بزارم، بین درمانهایی که انجام دادم به نظرم آهنربادرمانی از بقیه بهتر بود، یعنی رفتم نوشهر پیش دکتر علیپور ایشون گفتن دو تا آهنربای قوی بخرم موقع خواب دوطرف لگنم ببندم باعث میشه خون جریان پیدا کنه از وقتی که استفاده میکنم دیگه لنگش ندارم درد هم ندارم مگه اینکه خیلی کار کنم که اونطوری دردم میگیره ولی خوب آهنربا رو که میزارم دردم رو ساکت میکنه، ولی خوب خیلی چیزا رو هم خودم مراعات میکنم مثلا اصلا روی زمین نمیشینم از پله اگه بخوام‌بالا پایین برم دونه دونه میرم، یه ورزشی هم گفته که انجام میدم و اینکه لگنم رو با روغن آروم‌ماساژ میدم، مصرف مومیایی سیاه هم برای این بیماری خوب هست، بادکش درمانی و زالودرمانی و طب سوزنی هم خوبه

[QUOTE=188161592][/QUOTEمال من نمیدونم هست یا نه چون دکتر چیز خاصی نگف ولی ران و زانوم و ساق پام خیل ...

خوب اگه دکتر نگفته چرا فکر می‌کنید بیماری نکروز دارید مگه کورتون تزریق کردید؟

من اگه رو زمین نشینم چجوری میتونم پوشک بچمو عوض کنم

بیماری من نکروز گرید ۳ هست و نمیتونم بشینم روی زمین چون لگنم درد میگیره مگه اینکه پای بیمارم رو دراز‌ کنم، شما اول باید بفهمید واقعا بیماریتون نکروز هست یا نه و اگه آره گرید چند هست، نکروز توی مراحل اولیه قابل درمان هست و نیازی به تعویض مفصل نداره