2777
2789

من خیلی بدبختی کشیدم و اوضاع مالیم خوب نبوده الان یکم پول دستم اومده ولی خیلی رفتارم بده چون خیلی بی پولی کشیدم خسیس شدم مثلا اگر یه دوغ میگیرم ۱۲ تومن اگر کسی از اعضای خانوادم اژش بخوره خیلییییی اعصابم بهم می‌ریزه یا اگه کسی از وسایلم استفاده کنم میمیرم 😭😭خیلی اعصابم بهم میریزه ....

چیکار کنم این رفتار خیلی بده 

کسی از چیزای ک میخرم بخوره ناراحت میشم ولی نمیتونم چیزی بگم ..

ته دلمم راضی نیست ولی نمیتونم بگم

خب دوغو نخر تاکسی نخوره عزیزم این چه اخلاقیه اخه خونوادتن پاره تنت فردا پس فردا به مشکل برخوردی اونان بدادت برسن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلتو بزرگ کن خدا به اندازه ی دل بنده هاش بهشون میبخشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

چقدر پول دستت اومده؟باهاش طلابخر خودتو راحت کن🤣

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب دوغو نخر تاکسی نخوره عزیزم این چه اخلاقیه اخه خونوادتن پاره تنت فردا پس فردا به مشکل برخوردی اونا ...

خانوادم نه ...مثلا الان دوست مامانم اومده خونمون از ماسک صورتم استفاده می‌کنه دوغ میخرم میخوره من پول دادم برا اینا ...بعدشم حوصله ندارم تموم بشه برم بخرم 

دلم نمی‌خواد استفاده کنه 😭😭😭

چقدر پول دستت اومده؟باهاش طلابخر خودتو راحت کن🤣

دو میلیون دارم فقط ...همیشه تو عمرم فقط ۱۰۰ هزار داشتم الان اینارو بزور کار کردم ۲ تومن تو حسابم شده ولی  خیلی رفتارم بده چون به سختی پول رو به دست آوردم و همیشه تو بدبختی و فقر بودم

خانوادم نه ...مثلا الان دوست مامانم اومده خونمون از ماسک صورتم استفاده می‌کنه دوغ میخرم میخوره من پو ...

ماسکو میذاشتی تو کشو نبینه خب وسیله شخصیه ولی درمورد دوغ خیلی زشته بخدا دلتو بزرگ کن خدا بیشتر بهت میده بخدا بخیل باشی از دست میدی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ماسکو میذاشتی تو کشو نبینه خب وسیله شخصیه ولی درمورد دوغ خیلی زشته بخدا دلتو بزرگ کن خدا بیشتر بهت م ...

تو کشو گذاشتم ولی باز برداشت 😭خیلی زیاد داشت میزد به صورتش بعد دیگه داشتم روانی میشدم بهش گفتم زیاد نزن تموم میشه اونم ناراحت شد ...خب چیکار کنم 

دوغ رو هم راضی نیستم بخوره ولی خب اگر بهش بگم ناراحت میشه

دو میلیون دارم فقط ...همیشه تو عمرم فقط ۱۰۰ هزار داشتم الان اینارو بزور کار کردم ۲ تومن تو حسابم شده ...

عزیزم همیشه سختت بوده الان پس شیرینی پولتو بذار حس کنی نه اینکه این پول فقط برات حرص باشه

اتفاقا برو برا خودت لباس بخر غذا مورد علاقتو بخر خوش باش باهاش

ماه بعد دوباره کار کن دربیاری

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

تو کشو گذاشتم ولی باز برداشت 😭خیلی زیاد داشت میزد به صورتش بعد دیگه داشتم روانی میشدم بهش گفتم زیاد ...

وای زشته یوق نگیاااا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شما مگه تو خونه دوغاتون رو جدا میکنید؟؟؟؟؟

نه عزیزم ولی من که بخرم از پول خودم 

کسی بفهمه از منه نمیخوره ازش ولی الان دوست مامانم اومده خونه اون میخوره 😖😖

نخندی بهم کلا دارم مثال میزنم هرچیزی بگیرم میخوره 

من راضی نیستممم 

نمیتونم هم نگیرم که نخوره چون خودم خیلی دلم می‌کشه دوس دارم بگیرم ..اونم اگر دلش کشیده بره بر خودش بگیره لعنتی حقوق داره خب 

من ک حقوق ندارم به سختی پول هارو به دست آوردم