2777
2789
عنوان

افسردگی

73 بازدید | 14 پست

دوستان من خواهرم ۲۶ سالشه بعد یک مدتیه که الان توی خونه مونده و بیکاره ، چون بعد از درسش نتونست کار مناسب پیدا کنه ، ینی حدودا ۱ ساله که همینطور بیکار توی خونس.

حدودا چند ماه پیش ۲ تا خواستگار هم داشت که جفتشون به نتیجه نرسید.

بعد الان دیگه یه مدته که اعصابش شدید بهم ریخته و گاهی اوقات گریه میکنه و یه مقدار هم عصبی شده و یکمم حرف از خودکشی میزنه و میگه دلم میخواد بزنم خودمو بکشم از همه چی خستم ، و واقعا هم کلافه میشه همش.

بعد چند روز پیش جلوی مادرم گفت من اخر خودمو میکشم ، بعد مادرمم برگشت بهش گفت ؛ برو هرکاری که دوست داری انجام بده ، به من ربطی نداره.

من به نظرم مادرم حرف اشتباهی زد بهش و منم به مامانم گفتم کاش اینطوری بهش نمیگفتی.

اصلا اخه مادره من کلا خیلی ادمی نیست که در شرایط سختی ، بتونه حرفای خوبی به ادم بزنه و ادم رو امیدوار کنه.

دوستان خواهره من اصلا بلند نمیشه بیاد یه دکتری چیزی بریم .

منم نمیدونم با این شرایط باید چکار کنم.

به نظر شما مادره من حرف بدی نزده ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اتفاقا برا دفعه اول خوب حرفي زده

ك ديگه اگه داره خودشو لوس ميكنه و تهديد الكي ميكنه جمع كنه خودشو تكرار نكنه

ولي شما حواست بهش باشه

اگر مامانت ابراز نگراني ميكرد ديگه خاهرت سو استفاده ميكرد و باج ميگرفت

كاربري دست ٢٥٠ نفر

خیلی حرف بدی زدن 

تو روانپزشکی فردی که از خودکشی حرف بزنه یک اورژانس محسوب میشه 

من یکی از اشناهامون پسر ۱۷ سالش گفته بود مامان من حالم بده بیا حرف بزنیم مامانش گفته خستم الان فردا صبح پسره شبش خودکشی کرد دور از جون البته 

به نظرم هرجور شده با زبون بکشونیدش دکتر

هرچی حساس تر بشین بدتر میکنه مادرت خوب حرفی زده

اگ واکنش نشون میداد ک ن اینکارو نکن اونم مدام هی میگف

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

طناب دار  زیر ماشین  ترجیحا اتوبان  استفاده از ماسک شخص کرونایی   تیغ بردار ب ...

ببخشید شما دارین راهکار خودکشی میدین؟

من راهکار نخواستم

اولا اصلا برای خودم نپرسیدم

بعدشم گفتم یه راهکاری بدید که حال خواهرم بهتر بشه.

هرچی حساس تر بشین بدتر میکنه مادرت خوب حرفی زده اگ واکنش نشون میداد ک ن اینکارو نکن اونم مدام هی می ...

ولی خواهرم واقعا چنین افکاری رو بصورت جدی داره

ینی من کاملا متوجه شدم که خیلی هم جدیه

اصلا کلا از نظر روحی بهم ریخته

خیلی حرف بدی زدن  تو روانپزشکی فردی که از خودکشی حرف بزنه یک اورژانس محسوب میشه  من یکی ...

ای بابا

خدا رحمتش کنه

طفلکی چقدرم جوون بوده

بله من خودمم فکر میکنم یطوری باید با یک مشاوری چیزی حرف بزنم

ولی خواهرم واقعا چنین افکاری رو بصورت جدی داره ینی من کاملا متوجه شدم که خیلی هم جدیه اصلا کلا از ...

ببین تو مثلا جلوش بحثو باز کن بگو مامان خیلی دوست داره پشت سرت داشت میگف اگ دخترم خودشو بکشه من دورازجون میمیرم و فلان اینارو بگو تا بفهمه کسی انقد دوسش داره ...یا بگو بلان دوستم خودشو کشت خانوادش نابود شدن و فلان یجوری مانع درست کن براش سعی کن باهاش رفیق بشی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ولی خواهرم واقعا چنین افکاری رو بصورت جدی داره ینی من کاملا متوجه شدم که خیلی هم جدیه اصلا کلا از ...

بايد سرگرم بشه مغزش كمتر فكر و خيال كنه

اصلش ك بايد بررسي بشه شايد افسرده شده اما ميگي نمياد كاري كنه

اما مطالعه كتاب و ورزش روزانه بهش كمك زيادي ميكنه

واينكه باهم بريد بيرون از خونه تا كمتر فكر كنه

كاربري دست ٢٥٠ نفر