2777
2789
ن بابا یبار رفتم شبوبمونم خونه شون مادرشوهرم منوپیش خودش خوابوند

نمیخوام سنتی فکر کنم. اما تا وقتی عقد نیستین بهتره رابطه نداشته باشین. تو این مملکت و دوره زمونه هیچی از محکم کاری کم نمیکنه. شما بهتره کاری کنید زودتر عقد و عروسی کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من خوبه این نشونه خوبیه. نامزد اخه محرم نیستید ک.... نامزدی دوران شناخت بهم نزدیک بشید بعد دخ ...

محرمیم عقدکردیم منتظریم عروسی بگیریم بریم سرخونه زندگیمون

یه وقت که مامانت اینا نیستن دعوتش کن  هتل هم هست دیکه تفریح صبح تا شب هم میتونید برید هزا ...

همیشه میاییم خونه ما وای بعضا مامانم شاکی میشه ک چراخودشون نمیذارن اگه بنای احترام ارزشه ک ماهم احترام ارزش داریم

پس اگر عقدین و همسرت تلاشی نمیکنه تنها باشین حتما خانوتدت را در جریان بذار دوره عقد برای چیه پس؟

خانواده مو درجریان بذارم چی بگن ؟بگن چرا نمیذاری خونه تون اینا باهم باشن خوب زشت میدونن

خانواده مو درجریان بذارم چی بگن ؟بگن چرا نمیذاری خونه تون اینا باهم باشن خوب زشت میدونن

یعنی چه زشت میدونن

به هر حال سلامت جسمی و ببخشین ج ن س ی همسرت باید محرز بشه یا نه؟

اصلا چطور همسرت تحمل میکنه  

یعنی چه زشت میدونن به هر حال سلامت جسمی و ببخشین ج ن س ی همسرت باید محرز بشه یا نه؟ اصلا چطور ه ...

یبارباهاش لج کردم۶ماه سمتش نرفتم که بره به خانواده ش بگه چرانمیذارین زنمو بیارم؟نرفت بگه میگف به اوناهرچقدرم میگم ،میگن ن عیبه ماروازاحترام میندازی..میگف توکتشون نمیره...تواین۶ماه ن منومجبورکردبا۶اش باشم ن خانواده شو بنابراین ببخشین ک میگم نعوظ نمیشدرفتیم دکتربهترشد

یبارباهاش لج کردم۶ماه سمتش نرفتم که بره به خانواده ش بگه چرانمیذارین زنمو بیارم؟نرفت بگه میگف به اون ...

برای همین میگم جریان را به خانوادت بگو

مسئله مهمیه

با مادرت رو دروایسی نکن

برای همین میگم جریان را به خانوادت بگو مسئله مهمیه با مادرت رو دروایسی نکن

مامانم میدونه اونا مارو باهم تنهانمیذارن...گف اشکال نداره بیایین اینجا،ولی هرازگاهی مامانم حرصش میگیره میگه چقدرمادرش خودشومیزنه ب اون راه نمیگه پسرم تواین۲ونیم سال کجامیری بازنت

مامانم میدونه اونا مارو باهم تنهانمیذارن...گف اشکال نداره بیایین اینجا،ولی هرازگاهی مامانم حرصش میگی ...

اگر از سلامت همسرت مطمینی ، مادر شوهرت را بیخیال شو 

چند وقت دیگه میری سر زندگی خودت

اگر از سلامت همسرت مطمینی ، مادر شوهرت را بیخیال شو  چند وقت دیگه میری سر زندگی خودت

اره سالمه ...ولی تواون ۶ماه تحمل کرده بودگفتم نمیتونستی مثلاب اجباربگی اوناراهم نمیدن توخونه توبذار گفت نمیخوام زنمو مجبوربه رابطه ای کنم ک میلی نداره